Festivalul folk "Om Bun", organizat anul acesta în memoria lui Victor Socaciu! Cât costă biletele

Ultima actualizare:

Organizatorii Festivalului de muzică folk "Om Bun" au decis ca ediția din acest an a manifestării să fie dedicată memoriei regretatului artist Victor Socaciu, care ne-a părăsit la finalul lunii decembrie 2021. 

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Foto: Click!
Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Foto: Click!

La trei luni de la moartea regretatului cantautor Victor Socaciu, ediția din acest an a Festivalului ”Om Bun” se va desfășura în memoria acestuia.

Așa cum viața merge înainte și festivalul OM BUN va merge înainte pentru a purta spre nemurire un vis devenit realitate al celui care a fost Victor Socaciu, sufletul acestui festival. Pe aceeași scenă unde a ținut să cânte anul trecut, când marile orașe erau închise, cu aceiași prieteni care au răspuns prezent și ieri și azi, cu voi, care iubiți muzica folk, vom păstra aprinsă candela iubirii timp de 3 seri în semn de prețuire și de ultim omagiu”, anunță organizatorii, respectiv Asociația Culturală Tatiana Stepa.

Programul Festivalului de muzică folk "Om Bun"

Evenimentul are loc în Sala Primăriei din Breaza, în perioada 29-31 martie 2022. În prima zi vor cânta Mircea Vintilă, Emeric Imre, Cristian Buică, ECOUL, Magda Pușcaș, David Gabriel, Vali Petcu. În cea de-a doua zi vor evolua Ada Milea, Andrei Păunescu, Puiu Ivanitchi, Florin Săsărman, Vali Șerban, iar în cea de a treia zi, Ducu Bertzi, George Nicolescu, Marius Bațu, Cătălin Stepa și Vlad Gălătianu. Invitatul special este Dan Puric. Prețul unui bilet online este de 50 lei, iar la fața locului, în sală, câte 60 lei pentru fiecare zi de festival.

Familia și prietenii lui Victor Socaciu trec periodic și îi aprind flori la mormânt, în ciuda faptului că artistul este îngropat într-un cimitir din afara Bucureștiului, în localitatea Cornu (Prahova), acolo unde a locuit în ultimii 10 ani. Cea de-a patra soție a artistului, Brândușa, pune des flori și candele la mormântul bărbatului pe care l-a iubit. Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion în anul 2016. Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net