O cântăreață de muzică populară, gest extrem! A decis să-și ardă rochia de mireasă în Sâmbăta Morților

În mijlocul unui scandal de divorț, o cântăreață de muzică populară a generat controverse prin gestul său de a arde rochia de mireasă chiar în ziua Sâmbetei Morților.

Mariana Cosmici îngroapă trecutul / FOTO: captura video
Mariana Cosmici îngroapă trecutul / FOTO: captura video

După un divorț tumultuos cu accente de infidelitate, cântăreața de muzică populară, Mariana Cosmici, a decis să își pună în spate trecutul și orice amintire legată de fostul ei soț.

Astfel, înconjurată de cele mai bune prietene, a organizat un eveniment plin de distracție în timp ce rochia sa de mireasă, simbol al jurămintelor de iubire veșnică făcute fostului ei soț în ziua nunții, ardea în flăcări.

Mariana Cosmici, acuzată de infidelitate

Mariana Cosmici, acuzată de infidelitate, și-a ars rochia de mireasă în semn de renunțare la trecutul tumultuos. Ea a dezvăluit că a plâns încontinuu în ziua nunții și că experiența ei nu a fost deloc una fericită.

„Am plâns mult la nunta mea, m-am simțit neglijată de către fostul meu soț. Nu doresc să îmi amintesc de acea zi, pentru că nu a fost așa cum își imaginează majoritatea femeilor, o zi frumoasă în care să te simți ca o prințesă”, a declarat Mariana Cosmici în cadrul unei interviuri acordate postului de televiziune Antena Stars.

De Sâmbăta Morților, artista de muzică populară a decis să își arunce în foc rochia de mireasă, dorind să uite complet trecutul și să înceapă o nouă viață. Ea este convinsă că merită să fie fericită și să încerce să își pună în spate amintirile dureroase.

„Am reușit să scap de toate suferințele, mai ales pentru că am avut alături prietenele mele care au înțeles perfect prin ce am trecut. A fost o ocazie de bucurie, în special pentru că am avut sprijinul lor. Le mulțumesc și le iubesc și, într-adevăr, mă simt mult mai bine acum", a mai adăugat artista.

Mariana Cosmici iubește din nou

Mariana Cosmici a mărturisit că a găsit din nou dragostea și se consideră o femeie fericită alături de partenerul său actual. Ea a dezvăluit că noul ei partener va apărea în videoclipul pe care intenționează să îl lanseze în săptămânile următoare.

„Da, am pe cineva. Pentru cei curioși - el va apărea și în videoclipul pe care urmează să îl lansez în această săptămână. Este o schimbare radicală.

Mă iubește și mă respectă, iar încrederea este cel mai important aspect pentru mine. Comunicăm foarte mult și suntem capabili să discutăm deschis orice problemă. Consider că suntem oameni maturi și gestionăm totul foarte bine”, a concluzionat Mariana Cosmici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net