O recunoști? Este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare de televiziune din România

Probabil nu mulți își vor da seama, însă această mică fetiță cu o tunsoare băieţească şi cu o bentiţă pe cap, care stă la pupitru, în școala generală, este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Tu o recunoști?

Tu poți să își dai seama cine se află în imagine? Foto: Arhiva Click!
Tu poți să își dai seama cine se află în imagine? Foto: Arhiva Click!

Poate că acum are 51 de ani și o carieră de succes în jurnalism, însă în copilărie visa să devină de la profesoară, la actriță și medic militar. Cu ani în urmă, a publicat o imagine pe rețelele de socializare (imaginea de mai sus) vrând să le arate admiratorilor săi cum arăta ea în clasele primare. Îmbrăcată în uniformă şi cu un creion în mână, cu o tunsoare băieţească şi cu o bentiţă pe cap, stătea cumințică în bancă.

„Am găsit o poză cu mine în prima zi de şcoală”

Ei bine, în caz că nu ți-ai dat seama cine este, îți spunem noi. Drăgălașa fetiță este nimeni alta decât Andreea Esca, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Pentru unii cu siguranță nu a fost greu să o recunoască, mai ales că pare să aibă aceeaşi privire convingătoare pe care o afişează şi acum când ne prezintă cele mai importante ştiri.

„Şi tot uitându-mă pe Facebook am găsit o poză cu mine în prima zi de şcoală. Vai, vai, vai...Îmi căzuse şi bentiţa pe ochi”, a fost mesajul publicat de Andreea Esca, la vremea respectivă, pe pagina ei personală de Facebook.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune și este, în plan personal, căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris. Chiar dacă acum este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, în copilărie, se pare că aceasta și-ar fi dorit să devină de la profesoară la actriță și medic militar.

„Multe, foarte multe. Am vrut să fiu profesoară, vânzătoare, actriță, medic militar și cam atât. Mi se părea foarte tare să fii medic și în același timp să porți uniformă fiind femeie. Mi se părea foarte profi și foarte sexy în același timp”, mărturisea în vară, în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
banner Alin Oprea
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net