O vedetă din România, traficată într-un bordel din Austria! Cine a salvat-o pe tânăra care a participat la două emisiuni celebre

O tânără care a devenit faimoasă după ce a participat la show-urile „Insula Iubirii” și „Burlacul”, de la Antena 1, a fost victima unei grupări de trafic de carne vie din România. Aceasta a ajuns în bordelurile din Austria, iar printre numele pomenită de victimă se numără și cel al unui mare boxer român. Acesta ar fi fost un partener de antrenament al lui Mike Tyson și a încercat să o salveze.

Tânăra a ajuns într-un bordel din Austria / foto: Shutterstock
Tânăra a ajuns într-un bordel din Austria / foto: Shutterstock

Vedetă a unor emisiuni matrimoniale din România, traficată într-un bordel

Potrivit celor de la gândul.ro, se pare că tânăra, Roxana R., a cunoscut în anul 2014 un bărbat care vindea soluții pentru curățat ochelarii. Acesta utiliza alte fete, care abordau clienții în centrele comerciale, iar victima ajunge să lucreze pentru el. Între cei doi se dezvoltă o relație amoroasă, iar tânăra nu realizează că este racolată prin metoda cunoscută drept „Loverboy”.

Astfel, tânăra acceptă să plece în Austria, unde ajunge să lucreze într-un bordel. În această țară, prostituția este legală, iar victima este trimisă în Feldkirchen, unde lucrează într-un puff patronat de o româncă căsătorită cu un ceățean austriac. Tânăra începe să aibă tot mai multe probleme, devenind victima unei grupări de trafic de persoane controlată de către Adrian Munteanu, unul dintre cei mai căutați infractori români.

„Nu aveam voie să refuzăm vreun client”

Victimele care au fost forțate să se practice prostituția au descris procurorilor DIICOT viața de coșmar pe care a avut-o în Austria.

„Femeile trebuie să stea complet dezbrăcate și încălțate cu pantofi cu toc, așteptând să fie alese de clienții clubului. Nu aveam voie niciodată să refuzăm un client, indiferent de vârstă, de condiție fizică. Dacă am fi refuzat, am fi fost date afară”, spune una dintre victime, conform sursei citate.

O altă româncă ajunsă în această situație de coșmar a povestit că, la finalul fiecărei zile, victimele erau forțate să fotografieze bonurile de încasare ce conțineau sumele primite de la clienți.

„Fiecare dintre noi primise un prosop de baie, dar nu aveam voie să îl folosim pentru a ne acoperi zonele intime, puteam doar să ne așezăm pe el. De asemenea, nu aveam voie să refuzăm vreun client, aceasta era condiția clubului. În situația în care am fi refuzat, am fi fost date imediat afară din club”, a declarat victima.

Vedeta a fost salvată de către Daniel Dăncuță

Se pare că Roxana a fost traficată în perioada dintre iulie și septembrie 2015, reușind să scape după ce îl cunoaște pe Daniel Dăncuță, un fost bozer român de categorie grea.

Acesta a ajuns în Statele Unite unde a fost angajat ca sparring partner pentru Mike Tyson. În această țară, Dăncuță este implicat în activități ce țin de infracționalitatea informatică, devenind și un lider al lumii interlope românești de dincolo de hotare.

Se pare că fostul boxer s-a îndrăgostit de Roxana, așa că ajutat-o să scape din coșmarul pe care îl trăia și să îi denunțe pe cei implicați la DIICOT. Dosarul a ajuns în fața judecătorilor în 2017, iar în 2020, traficanții de persoane au primit pedepse care însumează 83 de ani de închisoare, din partea Tribunalului Bacău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net