Oana Lis, într-o ipostază în care nimeni nu se gândea că o poate vedea. Cu decolteul la înaintare, în tramvai, prin București. Foto

Oana Lis (45 de ani), una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, a postat fără rețineri o imagine cu ea dintr-un mijloc de transport în care fanii nu se așteptau să o vadă. Aranjată așa cum deja ne-a obișnuit, soția lui Viorel Lis dă dovadă de multă modestie și nu are nicio problemă în a se deplasa cu tramvaiul. 

Oana Lis / foto: Arhiva Click!
Oana Lis / foto: Arhiva Click!

În ciuda valului de critici de care ar fi putut avea parte, Oana Lis nu a avut nicio problemă să se deplaseze prin București cu tramvaiul, mijlocul de transport în comun folosit de mai toți locuitorii Capitalei. 

Oana Lis, cu tramvaiul prin București

Vedeta nu a putut să meargă cu tramvaiul fără a imortaliza acel moment, astfel că a făcut o fotografie, a postat-o pe Facebook și a transmis un mesaj în dreptul acesteia: „Fără bilet”. Fanii apreciază mereu sinceritatea și transparența ei și o complimentează ori de câte ori au ocazia. 

Fotografia postată de Oana Lis / foto: Facebook
Fotografia postată de Oana Lis / foto: Facebook

La ce strategii apelează vedeta pentru a face rost de bani 

Faptul că Oana și Viorel Lis întâmpină probleme financiare de mult timp nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni. Fanii vedetei sunt deja la curent cu fiecare strategie pe care o abordează pentru a face rost de bani în vederea tratamentului fostului edil al Capitalei, care în ultima vreme se confruntă cu diverse probleme de sănătate. 

Ieri, Oana Lis își anunța fanii că s-a gândit la o strategie pentru a face rost de mai mulți bani: scoate la licitație o oră de vorbit la telefon pe apel video și și-a întrebat fanii cât ar fi aceștia dispuși să ofere. 

„Scot la licitație o oră telefonică cu mine, pe Facetime, să ne vedem săptămâna asta. Cât oferi?”, a scris Oana Lis pe Instagram.

A început să vândă lucruri personale 

Vedeta a încercat mai multe variante pentru a face rost de banii necesari tratamentului soțului ei, Viorel. Fără urmă de regret, Oana Lis a început să vândă foarte multe lucruri personale. 

„Am vândut, le mulțumesc doamnelor care m-au căutat, care m-au ajutat foarte mult. Sunt veșnic recunoscătoare pentru că fiind un moment mai greu al vieții mele, am avut nevoie de spijin și nu este așa o rușine, o vâlvă.

Este ceva normal să îți vinzi. Este o modă acum de sustenabilitatea, și marile magazine, și pe grupuri sunt o grămadă de grupuri. Că unii o fac mai pe privat… Eu nu am rușine și din astea, bine că nici nu am cum, fiind cu publicul și așa, nu am de ce să mă ascund.

Românii știu ce înseamnă greul și tot nu te înțelegi cu omul bogat. Tot omul sărac te înțelege, ăsta este adevărul, fiecare face ce vrea. Eu fac tot ce fac din suflet, mai ales că sunt lucrurile mele. Fiecare face ce vrea cu lucrurile lui”, spunea Oana Lis la Antena Stars, cu doar câteva luni în urmă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net