Oana Roman, război total cu sora ei! Prima reacție a Catincăi: „E problema ei. Eu îmi știu socotelile”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Roman e în război total cu sora ei, Catinca. A închis orice cale de comunicare cu aceasta, după ce Catinca ar fi refuzat să meargă să-și mai viziteze mama, internată la azilul de lux de la Snagov. Oana e foc și pară și nu mai vrea să-și mai vadă sora sau să mai vorbească vreodată cu ea.

Oana Roman: „I-am interzis accesul Catincăi peste tot”

Oana Roman traversează o perioadă foarte tulbure din viața ei. După ce a anunțat despățirea definitivă și iremediabilă de Marius Elisei, Oana a renunțat și la sora ei, Catinca.

Râca între surori a pornit în momentul în care Oana i-a reproșat Catincăi că nu a mai mers să-și viziteze propria mamă la azilul de lux de la Snagov, din luna iunie a anului trecut.

Pentru Mine Catinca e un subiect inchis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!

Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama.

I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am nici un ajutor acum decât pe doamna Elena care ma ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume! Mai am o familie in spate, familia lui Pepe”, a declarat nervoasă Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Reacția Catincăi Zilahy: „Nu intru în acest carusel de prost gust al Oanei!”

Catinca Zilahy a rămas total surprinsă atunci când a aflat ce afirmații a făcut sora sa, în emsiunea lui Dan Capatos.

Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust!”, a declarat Catinca , în exclusivitate pentru Click!

De altfel, Catinca a și încercat să explice, recent, de ce nu a mai avut puterea să meargă să-și vadă mama la azil de atâta amar de vreme. Sora Oanei Roman a trecut printr-o depresie groaznică după ce tatăl ei, Iosif Zilahy, s-a stins din viață.

Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât.

Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Iau înca antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina.

M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am inteționat să mă fofilez!”, a declarat Catinca Zilahy.

Miora Roman este internată într-un centru de recuperare la Snagov Sursa: Click!
Miora Roman este internată într-un centru de recuperare la Snagov Sursa: Click!

Starea Mioarei Roman, în continuă degradare! „Nu se mai poate discuta cu mama!”

Din păcate, starea Mioarei Roman s-a degradat foarte tare în ultima perioadă, deși este îngrijită exemplar la centrul de recuperare de lux din Snagov.

Nu am discutat cu mama despre Marius! A aflat atunci că am divorțat. Dar e greu să mai ai acum o discuție normală cu mama. De mult e așa! Degradarea cognitivă nu se repară!”, a mai spus, supărată, Oana.

Oana Roman s-a despărțit definitv de Marius Elisei Sursa: Click!
Oana Roman s-a despărțit definitv de Marius Elisei Sursa: Click!

„Marius crede că l-am înșelat! M-a jignit foarte urât!”

Oana Roman a rămas acum doar cu fiica ei, Isabela. Marius Elisei a părăsit, din nou, căminul conjugal și, de data aceasta, este vorba de o despărțire definitivă, fără cale de împăcare.

Oana a dezvăluit că motivul principal al actualei rupturi l-a reprezentat gelozia excesivă a lui Marius Elisei.

Eu nu mi am dorit să facă Luna pui. Venirea lor a grăbit o situație care trebuia să se întâmple de mult. El a ieșit în public și a spus niște lucruri foarte urâte. Eu nu știu cum m-am abținut. Au fost niște jigniri foarte urate. Cred că a spus lucrurile la nervi. Ei nu-și cere niciodată scuze, nu consideră niciodată că a greșit.

Noi ne-am despărțit în decembrie 2020, am divorțat în februarie 2021. În mai ne-am împăcat, dar eu am știut că nu va mai merge. Un motiv principal pentru care ne-am despărțit a fost ca el nu a înțeles niciodată ca eu nu l-am înșelat.

Nici când am fost divorțată în acte și eram singură de 6 luni, eu nu am ieșit în oraș cu un baiat. Nici acum nu mă interesează vreun barbat. Reproșul cel mai mare a fost: «nu am incredere în tine»”, a mai spus Oana Roman.

„Marius mi-a reproșat că l-am ținut acasă gospodină!”

Eu, după divorț, am fost la mare și m-am întâlnit cu un domn ca să fac un contract pentru niște produse. El e convins că eu m-am culcat cu acel bărbat. Eu l-am blocat pe omul ăla și mi-am cerut și scuze de la săracul om care nu era vinovat cu nimic. Eu eram divorțată și singură de 5 luni atunci. Eu puteam să mă și mărit cu bărbatul acela.

Mi-a mai reproșat că l-am ținut acasă gospodină! Cum așa, când eu l-am târât la toate evenimentele că nu vroia să meargă, trăgeam de el să vină?! De acum încolo, fiecare își trăiește viața cum vrea”, a mai spus Oana Roman.

Oana își dorește să mai rămână în relații cât de cât normale cu Marius Elisei de dragul fiicei lor Isabela.

De când ne-am despărțit, Isabela nu a fost invitată să stea la el. Eu nu știu nici unde stă el acum. El poate vorbi cu copilul la telefon. Eu am block de la el peste tot!”, a conchis Oana, la Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar pe 15 februarie 2021. După două luni s-au împăcat, însă despărțirea s-a produs, din nou, în urmă cu câteva săptămâni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net