Oana Roman critică dur ținuta lui Carmen Iohannis. Ce greșeală a făcut Prima Doamnă a României

Ultima actualizare:

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, nu se sfiește niciodată să-și spună părerea, oricât de dur ar fi mesajul pe care îl transmite pe rețelele de socializare. De această dată, Oana Roman a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis în vizita oficială din Abu Dhabi. Ce a deranjat-o atât de tare pe fiica lui Petre Roman.

Oana Roman și Carmen Iohannis. Sursă foto: Colaj Click! (social media)
Oana Roman și Carmen Iohannis. Sursă foto: Colaj Click! (social media)

Pe contul ei de Instagram, locul unde Oana Roman este activă în fiecare zi, internauții au urmărit cu mare interes părerea pe care o are despre ținuta purtată de Prima Doamnă a României, care nu a fost deloc una adecvată pentru persoanele aflate în funcții de conducere în stat.

Detaliul care i-a ruinat ținuta lui Carmen Iohannis

Soția lui Klaus Iohannis s-a prezentat în Emiratele Arabe îmbrăcată într-o rochie albă, accesorizată cu o geantă de 10.000 de euro, însă a dat greș la capitolul coafat. Acesta a fost aspectul pe care Oana Roman nu l-a putut trece cu vederea și a taxat-o dur pe Prima Doamnă a României.

„Dacă ești într-o funcție publică, protocolul și eticheta trebuie respectate, fie că îți convine sau nu. Te supui regulilor. Pentru că funcția aia te obligă la chestia asta și, din păcate, știți că eu n-am făcut politică în viața mea, dar, din păcate, în România, de exemplu, soția actualului președinte, eu consider că face un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale pe care le face. Și mi-a sărit în ochi, mai mult decât orice, vizita la Dubai, la Abu Dhabi, unde era necoafată și avea în păr o clemă de plastic, ceea ce este total împotriva protocolului.

Nu te duci la o primire oficială necoafată, când ești soția unui președinte. Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap, mai ales când te duci în Emiratele Arabe, unde oamenii ăia au o eleganță și o prezență incredibilă. Tu îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic, mi s-a părut foarte urât”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Ținuta lui Karmen Iohannis în Abu Dhabi. Sursă foto: Captură Video
Ținuta lui Karmen Iohannis în Abu Dhabi. Sursă foto: Captură Video

Oana Roman a dat-o exemplu pe mama sa, Mioara Roman

Când și-a început discursul, Oana Roman a amintit de faptul că Mioara Roman respecta protocolul și etichetele, fiind fiică de ambasador.

„Bunicul meu a fost ambasador 30 de ani, tatăl meu a fost prim-ministru, președinte al Senatului, ministru de externe, mama a fost fată de ambasador și soție de prim-ministru, președinte al Senatului și al ministrului de externe.

Deși mama crescuse în ambasade și știa protocol și etichete la greu, când ea și tata ar fi trebuit să plece într-o vizită oficială, deși ea știa protocolul, tot se documenta, tot cerea informații, astfel încât să fie sigură că va respecta protocolul țării respective sau persoanei cu care se va întâlni, ca să nu se facă de râs atât ea, cât și țara pe care o reprezenta, în acea vizită, lucru care în momentul acesta în România nu se întâmplă, la nivel de președinte”, a mai spus vedeta. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net