Oana Roman, mai sinceră ca niciodată. Cum a reușit să accepte moartea mamei sale

Ultima actualizare:

Sâmbătă, Oana Roman a împlinit vârsta de 48 de ani, fiindu-i alături persoanele cele mai dragi. Pentru vedetă a fost prima aniversare fără mama ei, Mioara Roman, care recent s-a stins din viață. Oana a transmis un mesaj prin intermediul căreia mărturisește că s-a împăcat cu faptul că cea care i-a dat viață nu mai este printre noi. 

Oana Roman / foto: Arhiva Click!
Oana Roman / foto: Arhiva Click!

Mioara Roman împlinește pe 23 aprilie 2 luni de când nu mai este printre noi. Fiica sa și-a aniversat ziua de naștere recent, și a mărturisit că de curând a visat-o pe ea și pe bunica ei. Ce mesaj a transmis Oana Roman, în social media. 

Oana Roman: „Mă simt foarte bine”

Oana Roman a trecut printr-o perioadă zbuciumată și nu-și găsea liniștea, însă acum totul a devenit doar o amintire. Este recunoscătoare că are în jurul ei oameni dragi, care o susțin și o iubesc necondiționat. 

Vedeta a mărturisit că se află într-un punct al vieții sale în care este mai bine, se bucură de relația specială cu fiica sa, Isabela, și de oamenii care nu au lăsat-o singuri în momentele grele. 

„Sunt bine, să știi că sunt bine, sunt foarte fericită, sunt foarte mulțumită, sunt liberă, sunt puternică, mă simt foarte bine în viața mea în momentul ăsta, pentru că am ajuns, realmente, la un echilibru cu copilul meu, cu oamenii dragi mie, cu mine în primul rând, cu viața mea, cu munca mea. Am colaboratori extraordinari cu care lucrez de mulți ani și care mi-au devenit cumva și prieteni între timp și sunt bine, chiar sunt bine”, a declarat Oana Roman, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Oana Roman și-a visat mama 

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că de curând și-a visat mama, care era alături de bunica ei. Semnul primit îl consideră de bun augur.

„Știu că mama ne vede și este fericită că suntem împreună cu toții și faptul că știu că este bine. Am visat-o, e cu mama ei, e cu bunica mea. Erau frumoase, erau elegante, erau fericite și sunt foarte mulțumită și știu că e bine”, a mai declarat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net