Oana Roman, mesaj dur pentru Catinca, după declarațiile despre înmormântarea mamei lor: „Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic ...”

Mioara Roman nu are liniște nici în mormânt. Fiicele sale își aruncă vorbe grele. După ce Catinca a criticat modul plin de fast în care a fost organizată înmormântarea mamei lor, Oana Roman nu a rămas fără replică. Ce mesaj dur i-a transmis surorii sale?

Oana Roman, mesaj dur pentru Catinca / foto: arhiva Click!
Oana Roman, mesaj dur pentru Catinca / foto: arhiva Click!

Tensiunile dintre surorile Roman au atins un nou nivel. După ce sora ei, Catinca, a criticat modul în care s-a ocupat de înmormântarea mamei lor, Mioara Roman, Oana Roman i-a oferit, la rândul ei, o replică tăioasă. Chiar dacă nu i s-a adresat direct surorii sale, vedeta a publicat un mesaj dur pe rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman își acuză sora că nu s-a implicat cu nimic în organizarea înmormântării mamei lor.

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa.

„Altfel, suntem doar niște forme de viață care comentăm de pe margine”

Asta este meteahna multora dintre noi, voi. Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o lumânare pentru cineva. Altfel, suntem doar niște forme de viață care comentăm de pe margine. Ar trebui să ne gândim foarte bine înainte să ne permitem să judecăm deciziile altora și să judecăm ceea ce fac ei, atât timp cât noi nu facem nimic. Eu nu-mi permit să judec pe alții, nici măcar pe cei apropiați mie.

Nu e treaba mea să judec, să-mi dau cu părerea, eu fac ce cred, simt, astfel încât să am inima și conștiința împăcată. Să știu că mi-am făcut datoria pentru părinții mei, copilul meu, gândiți-vă înainte să deschideți gura și să vă băgați în seamă”, a transmis Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Cele două surori abia se împăcaseră, după ce în trecut au mai avut parte de neînțelegeri. La înmormântarea mamei lor, Oana Roman a comandat ce-i mai bun: de la sicriu alb, flori albe, până la limuzina gri, cu care a fost dus la cimitir trupul neînsuflețit al Mioarei. Însă, sora sa, Catinca, și-a exprimat public nemulțumirea, criticând modalitatea plină de fast în care a fost organizată.

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși.

Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine.

Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a dezvăluit Catinca, în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net