Oana Roman nu a trăit mereu în puf! Care a fost cea mai nefericită perioadă din viața vedetei: „Totul s-a schimbat peste noapte!”

Ultima actualizare:

Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme chiar dacă a trăit într-un cartier vizat de toți, pe lux și opulență. Vedeta i-a povestit Anamariei Prodan, în cadrul podcastului acesteia, despre cea mai nefericită zi din viața ei.

„Cea mai nefericită din viața mea am fost în Cartierul Primăverii, să nu mai aud! Îmi zic ce, că eu m-am trezit într-o casă care nu era a mea, într-o zonă pe care nu o cunoșteam, nu călcasem în viața mea în cartierul ăla până atunci. Nu mai aveam cum să ajung la prietenii mei, nu mai aveam voie să ies, că eram încă cu... îți dai seama! Groaznic!

A fost cea mai tristă și grea perioadă din viața mea! Toată lumea zice: „A, fata lui Roman a stat în puf!" Ce puf? Că a fost cu niște spaime și cu niște probleme. Totul s-a schimbat peste noapte, mie nu-mi plăcea, nu-mi trebuia, eu vroiam copiii mei, cartierul meu, viața mea!", a povestit Oana Roman despre acea perioadă din viața ei în care nu s-a simțit tocmai confortabil.

Cea mai mare provocare din viața Oanei Roman

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața prietenei sale, Anamaria Prodan, și i-a mai povestit despre cât de mult a luptat și a învățat că să fie validată și să se desprindă cumva de numele părinților ei. Și se pare că asta a fost cea mai mare provocare din viața ei!

Cât a învățat Oana Roman, să ajungă să poată spună cu mândrie, eu sunt Oana Roman, nu fata lui Petre Roman sau a Mioarei?", a fost întrebată fiica lui Petre Roman de Anamaria Prodan.

Da, asta a fost probabil cel mai mare challenge al vieții mele, ca într-o zi să ajung să nu mai fiu doar fata cuiva ci și să devin eu însămi cineva. Și asta a fost un challenge foarte mare pentru că în momentul în care ai niște părinți care sunt cine sunt și care au făcut ce au făcut în viața lor,  e complicat, foarte complicat!”, a mai specificat Oana Roman care se descurcă de minune din postura de mamă singură cu fiica ei, Isabela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net