Oana Roman, nevoită să își mute fiica de urgență de la școala privată. „S-a dovedit a fi un eșec total”

Nu este deloc un an ușor pentru Oana Roman! După ce în urmă cu câteva săptămâni și-a pierdut mama, acum, vedeta a fost nevoită să își mute fiica, pe Isabela, de la școala privată din Pipera la care învăța. Deși micuța se adaptase foarte bine la noul sistem de învățământ și se bucura de noii colegi, ea rămăsese singurul elev în clasă.

Oana Roman și-a retras fiica de la școala privată / foto: Instagram
Oana Roman și-a retras fiica de la școala privată / foto: Instagram

În vara anului trecut, Oana Roman anunța că fiica ei Isabela va învăța la o școală privată din Pipera. Recent, însă, a fost nevoită să găsească cât mai repede o nouă școală pentru micuță. De ce a luat această hotărâre? Fiica lui Petre Roman le-a povestit totul fanilor săi din mediul online.

Oana Roman: „A fost o perioadă foarte grea”

Isabela rămăsese singurul elev în clasă și părinții au fost notificați prin mesaj că unitatea de învățământ se va închide: „Acea școală s-a închis. Acum vreo două luni ne-au trimis un mail foarte sec, în care ne-au anunțat că școala se închide la sfârșitul acestui an școlar, fără vreo explicație. Nu ne-au chemat la vreo discuție. Mulți părinți s-au speriat și au început să transfere copiii de acum și Isa rămăsese singură într-o clasă în care erau oricum vreo 5-6 copii. Am fost obligată să-i caut o altă școală. A fost o perioadă foarte grea despre care nu am vorbit săptămânile astea.

Pentru Isa este încă o schimbare pe care nu și-o dorea nici ea și nici eu. Această școală s-a dovedit a fi un eșec total, deși a fost prezentată ca fiind o chestie absolut excepțională. A trebuit să-mi asum”, a transmis Oana Roman, pe pagina ei personală de Instagram.

Inițial, fiica lui Petre Roman era mulțumită de instituția de învățământ din Pipera și a avut numai cuvinte de laudă. Mai mult, Isabela este acum nevoită să treacă prin încă o schimbare pe care nu și-o dorea, după ce se adaptase foarte bine la noua școală și se bucura de noii colegi. Oana Roman nu a fost deranjată doar de decizia școlii, ci și de modul în care a privit vestea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net