Oana Roman își donează ziua de naștere pentru Sebi, băiatul ucis de Vlad Pascu. Se cunoaște bine cu tatăl lui

Ultima actualizare:

Oana Roman a împlinit 48 de ani pe data de 13 aprilie, iar cu această ocazie, vedeta a spus că nu dorește cadouri, ci vrea ca cât mai mulți oameni să participe la protestul din Piața Victoriei. Câteva sute de persoane au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de modul în care se desfășoară procesul accidentului șocant de la 2 Mai.

Oana Roman a împlinit 48 de ani
Oana Roman a împlinit 48 de ani

Pe data de 13 aprilie, la ora 19:00, câteva sute de persoane au participat la protestul inițiat de Mihai Morar. Acesta l-a și avut invitat, la podcast-ul său, pe tatăl lui Sebastian Olariu, una dintre victimele care au murit în urma accidentului de la 2 mai.

Întreg cazul a fost unul pe care Oana Roman l-a urmărit îndeaproape. Ea chiar a lucrat împreună cu tatăl lui Sebastian o perioadă de timp. Fiica lui Petre Roman a cerut celor care doresc să îi facă un cadou să meargă la protestul organizat în Piața Victoriei.

„Este un caz pe care l-am urmărit în de-aproape pentru că este șocant și pentru că pe tatăl lui Sebi, pe Vali, îl cunosc pentru că am lucrat cu el o perioadă bună de timp și este un cofetar remarcabil, cu un talent incredibil și care trăiește o dramă de neimaginat”, a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman a urmărit cu atenția cazul

„Vlad Pascu nu a apucat să fugă, dar uite că se pregătește ca el să aibă o sentință mică și tatăl lui vine și râde pe la televizor, judecătoarea care judecă în instanță a cerut să fie audiat copilul mort și este ceva inimaginabil. Eu sunt profund revoltată, susțin ca mai multe persoane publice să ia atitudine și să vorbească despre acest subiect.

Mișcați-vă fundurile și mințile și luați atitudine. Dacă vreți să-mi faceți un cadou de ziua mea, pentru că mâine este ziua mea, mergeți mâine la ora 19:00 în Piața Victoriei, la acel manifest pe care tatăl lui Sebi îl organizează pentru a cere dreptate”, a adăugat Oana Roman, care și-a dorit ca oamenii să fie alături de familiile victimelor, în timpul acestui protest.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
Tudor Chirilă şi Andreea Raicu, pe vremea când formau un cuplu jpeg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
index (26) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net