Oana Roman rupe tăcerea și spune adevărul despre reîntoarcerea în televiziune: „Aș face o emisiune...”

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbiz-ului românesc, a vorbit pentru prima dată după mult timp despre o revenire în televiziune. Ce a avut de declarat fiica lui Petre Roman. 

Oana Roman / foto: Captură TV
Oana Roman / foto: Captură TV

De mulți ani de zile, Oana Roman a devenit una dintre cele mai renumite creatoare de conținut din România. S-a axat pe zona online-ului, care a devenit o sursă în plus de venit. În trecut, a existat o perioadă în care a cochetat și cu televiziunea. Ce spune acum însă despre o revenire în acest domeniu. 

Oana Roman, despre întoarcerea la TV 

Oana Roman a avut o perioadă în care a activat pe micile ecrane, apoi a decis să se retragă. Acum, după ani buni de absență, fanii au început să-i adreseze întrebări în acest sens. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe Instagram, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai întoarce la TV. 

„Ai vrea să te mai întorci la TV? O nouă emisiune?” - a fost întrebarea primită de Oana Roman. 

„Sincer, în momentul ăsta am atât de multă libertate și mă simt atât de bine cu ceea ce fac, încât aș merge înapoi la televiziune doar dacă aș face o emisiune poate înregistrată și cu o frecvență săptămânală. 

Dar nu m-aș mai întoarce sub nicio formă să fac o emisiune zilnică, în direct, așa cum am făcut. Dar poate ceva înregistrat, poate ceva tip interviu probabil că mi-ar plăcea să fac” - a fost răspunsul primit de internautul care i-a adresat întrebarea Oanei Roman. 

Întrebarea primită de Oana Roman / foto: Captură InstaStory
Întrebarea primită de Oana Roman / foto: Captură InstaStory

Televiziunea, o pasiune pentru Oana Roman 

În trecut, vedeta mărturisea în exclusivitate pentru Click! faptul că televiziunea nu este meseria sa de bază, ci una dintre cele mai mari pasiuni ale sale. 

„S-a înţeles greşit. Eu am vrut să spun că meseria mea de bază nu este televiziunea, ci pasiunea mea. Până acum nu am făcut-o într-un mod atât de susţinut pe cât mi-aş fi dorit. Şansa care mi s-a oferit cu „Drept la ţintă“ a fost extraordinară. A venit într-un moment în care nu mă aşteptam. Am ezitat foarte mult înainte să accept,pentru că sunt o perfecţionistă şi eu însămi am avut dubii, dacă sunt potrivită sau pregătită pentru a face lucrul ăsta” -  ne mărturisea Oana Roman, acum ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez și Ben Affleck profimedia 0874148830 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dragoș Dolănescu
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
foto colaj insta jpg
cristi borcea operatii 3 jpg
banner dragos bucur png
julia fox profimedia jpg
KIM KARDASHIAN INSTA jpg
Banner Julia Chelaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net