Octavian Ene a plecat de la teatrul unde Daniela Nane, iubita sa, este director artistic! Tenorul ne-a dezvăluit motivul: „Am simțit că...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Tenorul Octavian Ene și-a anunțat plecarea de la Teatrul Muzical Ambasadorii, acolo unde iubita sa, Daniela Nane, este și director artistic. Înainte de a apărea orice speculații legat de o ruptură între cei doi, talentatul tenor ne-a elucidat misterul pentru care a decis să încheie colaborarea pe care o are de 5 ani.

Octavian Ene a plecat de la teatrul unde Daniela Nane este director artistic!
Octavian Ene a plecat de la teatrul unde Daniela Nane este director artistic!

Octavian Ene a plecat de la teatrul unde Daniela Nane este director artistic!

S-a creat mare vâlvă după ce au apărut imagini cu Daniela Nane în timp ce se săruta cu foc cu Octavian Ene, tenorul cu 23 de ani mai tânăr decât fosta „Miss România”. De acolo toți au început să scormonească adânc în poveste și să afle cine este tânărul artist care i-a furat inima actriței. Ei bine, Octavian Ene este, înainte de toate, un tenor extrem de talentat care a reușit să își croiască un drum frumos în lumea artistică. 

Bărbatul are 29 de ani, a terminat Liceul Gheoghe Șincai din Capitală, apoi a devenit student al Universității Națională de Muzică București, unde a studiat canto. S-a înscris la masterul de Stilistică Interpretativă Canto, iar acum este doctorand în cadrul aceleiași instituții. CV-ul său este unul impresionant, iar printre proiectele pe care a reușit să le bifeze sunt și spectacolele de pe scena Teatrului Național București. Acolo a reușit să joace alături de artiști de renume precum Ozana Barabancea. 

Timp de 5 ani, chiar de la înființarea instituției, Octavian Ene a fost colaborator al Teatrului Muzical Ambasadorii, acolo unde în prezent, Daniela Nane, este director artistic. Astăzi însă, 27 martie, artistul a anunțat pe rețelele de socializare că această frumoasă etapă din viața sa se încheie, iar pentru el urmează cu alte proiecte inedite.

Au fost 5 ani frumoși, în care am împărțit împreună cu foștii mei colegi unele dintre cele mai frumoase experiențe. Vă mulțumesc și vă urez mult succes în continuare în ascensiunea voastră!”, a transmis tenorul, pe rețelele de socializare.

Plecarea sa a luat prin surprindere publicul, având în vedere că părea o colaborare stabilă. Gurile rele ar putea spune că tocmai relația dintre el și îndrăgita actriță Daniela Nane ar fi de vină, însă noi demontăm aceste zvonuri! Tenorul ne-a declarat, în exclusivitate, motivul pentru care a decis să încheie colaborarea cu Teatrul Muzical Ambasadorii. Mai mult, acesta ne-a dezvăluit planurile la care lucrează și surprizele pe care le pregătește fanilor săi.

Am simțit ca este momentul unei schimbări. În ceea ce privește proiectele mele din perioada imediat următoare, am fost invitat în Israel, unde voi susține două concerte de muzică spaniolă și argentiniană alături de soprana Sivan Rotem și de Orchestra Simfonică din Haifa, sub bagheta dirijorului Eitan Schmeisser.

Primul va avea loc pe data de 28 martie în Ashdod, iar cel de-al doilea pe 29 martie în Haifa. Pe 6 aprilie voi debuta în rolul Oronte din opera Alcina de G.F.Händel, ce va avea premiera națională la Teatrul Evreiesc de Stat, producție a Jerusalem Lyric Opera Festival, în colaborare cu Opera Națională București și Teatrul Evreiesc de Stat. Despre celelalte proiecte aflate în derulare este prematur să vorbesc.”, a spus artistul în exclusivitate pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net