Ozana Barabancea și-a achiziționat o mașină nouă „Mi-am făcut și eu un cadou”

Ultima actualizare:

Ozana Barabancea, în vârstă de 55 de ani, intră în rândul vedetelor care și-au achiziționat mașini nou-nouțe. Însă, se pare că vedeta nu a avut pretenții atât de mari ca alte persoane publice din România, ci a ales un model mai puțin cunoscut și mult mai ieftin. Ce bolid și-a cumpărat solista?

Ozana Barabancea și-a achiziționat o mașină nouă / foto: colaj Instagram
Ozana Barabancea și-a achiziționat o mașină nouă / foto: colaj Instagram

Dacă Andreea Tonciu a fost subiect de discuție în ultimele zile pentru faptul că și-a cumpărat o nouă mașină, pe care nu a vrut să o țină departe de ochii fanilor, - un Brabus 900 Rocket, care poate ajunge la suma de 700.000 de euro în funcție de dotările alese, - Ozana Barabancea se pare că a ales un model ceva mai ieftin, dar de calitate. Mai exact, solista a optat pentru un Ssangyong Rexton 2025, o marcă produsă în Coreea.

Vedeta a fost atât de fericită de noua achiziție, încât a plecat cu funda încă legată pe capotă pentru a da câteva ture prin oraș. Prețul pentru noul model Ssangyong Rexton 2025 variază de la 47.000 de dolari pentru SUV-ul de bază Rexton ELX (4WD), la 57.000 de dolari pentru SUV-ul de top Rexton Ultimate Sport Pack (4WD). Cu alte cuvinte, și aici suma crește în funcție de dotări.

„Mi-am făcut și eu un cadou”

„Mi-am făcut și eu un cadou. Nu, nu merit și eu un cadou? După muncă, asta zic și eu (...) Am găsit acest Rexton absolut superb”, spune Ozana Barabancea, în videoclipul publicat pe pagina sa personală de TikTok.

De altfel, solista a fost lăudată și de internauți pentru alegerea făcută, mai ales că nu a dat o sumă exorbitantă de bani, ca alte vedete din România. „Frumos! Uite și o vedetă care nu-si achiziționează o mașină de sute de mii de euro... Felicitări și drumuri bune și sigure!”, „La o doamnă de talia talentului dumneavoastră este binevenită. Să o stăpâniți cu multă sănătate!”, „Să vă bucurați de munca dumneavoastră!”, „Să îl stăpâniți sănătoasă! Ssangyong...foarte bune! Garantat!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de către urmăritori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nea marin varciu jpg
delia budeanu jpg
andreea raicu mama instagram jpg
cantareata preferata a lui ceausesuc jpg
delia budeanu jpg
andreea balan si andreea antonescu 1 logo webp
mihai bendeac theo rose instagram jpg
Margareta Paslaru  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net