Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ultima actualizare:

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Ozana Barabancea a fost dată afară de la Antena 1 / foto: arhiva
Ozana Barabancea a fost dată afară de la Antena 1 / foto: arhiva

Ozana Barabancea: „Nu am primit nicio justificare plauzibilă”

Invitată recent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ozana Barabancea a rememorat episodul în care a fost înlăturată din juriul cunoscutei emisiuni „Te cunosc de undeva”.

Artista a recunoscut că nu se aștepta la o astfel de decizie, fiind un moment dificil din viața sa, mai ales având în vedere dedicarea și profesionalismul cu care își îndeplinea rolul de jurat. Mai mult, aceasta a dezvăluit că nu i s-a oferit niciun motiv clar sau explicație pentru această hotărâre.

„Am fost concediate trei dintre noi, din patru membri ai juriului. Am primit vestea că nu mai trebuie să ne prezentăm nici la repetiții, nici la filmări. Posibil ca schimbarea să fi avut legătură cu o dorință de reîmprospătare a imaginii juriului, dar nu mi s-a oferit nicio justificare concretă. Nu cred că a fost o problemă de ordin financiar.

S-a revenit la o formulă anterioară și, aparent, aceasta este cea considerată potrivită. Însă pentru mine a fost o lovitură dureroasă. M-am simțit întotdeauna omul potrivit, la locul potrivit, și știam că îmi fac treaba bine.

Nu a existat niciun motiv solid sau credibil pentru excluderea mea. Dar, în final, totul s-a încheiat cu bine, iar acum mă aflu din nou la masa juriului”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Cât cere Ozana Barabancea pe o lecție de canto

Pe lângă subiectul excluderii din emisiune, Ozana Barabancea a vorbit și despre tarifele percepute pentru lecțiile de canto pe care le oferă, subliniind că acestea sunt reflectate de calitatea serviciilor sale.

„Consider că am un tarif ridicat pentru că ofer servicii de cea mai bună calitate. Mă implic total în ceea ce fac și ofer tinerilor care vin la mine tot sprijinul necesar pentru a-și depăși limitele și a evolua constant.

Sunt conștientă că într-o zi, mulți dintre ei mă vor depăși pe mine. Dacă există ceva ce eu nu pot să fac, nu ezit să cer ajutorul unui coleg mai bine pregătit în acel domeniu și îi redirecționez către acea persoană.

Asta ar trebui apreciat, pentru că, de obicei, profesorii sunt reticenți să-și lase elevii în grija altora. Eu, însă, nu țin cu dinții de nimeni”, a adăugat artista, subliniind filosofia sa deschisă și sinceră față de procesul educațional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net