Ozana Barabancea a împlinit 55 de ani. Ce cadou i-a făcut fostul soț, Sorin Terinte: „Și eu îl iubesc pe el”

Ozana Barabancea, una dintre cele mai cunoscute artiste, a avut parte de o surpriză neașteptată din partea fostului soț, Sorin Terinte, cu ocazia zilei sale de naștere. Ce i-a transmis bărbatul, în timp ce ea se afla la munte, cu cei doi copii ai lor. 

Soprana alături de fostul soț și copii / foto: Social media
Soprana alături de fostul soț și copii / foto: Social media

„Am plecat la Sinaia cu copiii. Am sărbătorit împreună, toți trei, ca în fiecare an.”, a declarat Ozana Barabancea, pentru viva.ro.

Cântăreața a împlinit vârsta de 55 de ani pe data de 20 august. În acea zi specială a ales să meargă cu fata și cu băiatul său la munte, pentru a celebra acel moment special. Sorin Terinte nu a uitat de ziua acesteia de naștere și i-a dat un telefon. 

Ozana Barabancea, cadou neașteptat din partea fostului soț

Cu ocazia zilei sale de naștere, vedeta a fost telefonată de fostul soț, Sorin Terinte, cu care are o relație apropiată mai ales de dragul copiilor. Acesta a felicitat-o, i-a spus că o iubește, iar ea i-a propus ca certurile dintre ei să înceteze. 

„Timpul petrecut împreună cu cei dragi… Asta e cel mai important, că îmbătrânim… M-a sunat și soțul meu, de fapt fostul meu soț, să-mi spună că mă iubește. Și eu îl iubesc pe el. Și am zis să nu ne mai certăm niciodată, că nu mai avem timp să ne împăcăm. Pentru că am crescut, suntem maturi, și avem acești copii de care trebuie să avem grijă așa cum putem.”, a mai declarat Ozana Barabancea, pentru sursa amintită.

Obiceiul care îi aduce noroc Ozanei Barabancea 

În trecut, vedeta recunoștea că este adepta superstițiilor și le-a mărturisit celor de acasă faptul că ori de câte ori are ceva de negociat, de rezolvat, poartă în sân busuioc, pentru a-i aduce noroc. 

„Îi băgam fiului meu busuioc în buzunare. Fiica mea nu iese din casă până nu își pune busuioc în sân. Lege! Eu nu am? Se spune că Adam și Eva când au fost izgoniți din Rai, nu voiau și au fost împinși și au vrut să ia și ei ceva din Rai. Au luat ce au apucat și au luat busuiocul. Este foarte folosit și în biserici.

Avea și Maria Tănase un cântec „Mi-am pus busuioc în păr.. Mi-am pus busuioc în sân’. Unde pui busuiocul, el are efecte miraculoase. Întotdeauna, când merg la o negociere, îmi pun busuioc în sân. Îmi pun și mir. Dar busuiocul obligatoriu”, a povestit Ozana Barabancea, în emisiunea Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net