Pagube colosale pentru Carmen Harra! Un ciclon i-a distrus vila de lux

Carmen Harra a trecut prin momente dificile, după ce uraganele din Florida au afectat zona în care ea locuiește. Din cauza unei inundații puternice, vedeta a fost nevoită să se izoleze în locuință preț de câteva zile. Ea a dezvăluit suma de bani pe care a investit-o în renovarea casei.

Vila lui Carmen Harra a fost devastată de inundații / foto: Facebook
Vila lui Carmen Harra a fost devastată de inundații / foto: Facebook

Cunoscuta clarvăzătoare a mărturisit că experiențe neplăcută de care a avut parte a costat-o mult. Carmen Harra a investit peste 100.000 de mii de dolari în repararea vilei, dar a rămas și fără bolidul ei de lux, după ce a fost înghițit de ape. 

Carmen Harra: ,,Mașina mea e de 100.000 de dolari, iar casa vreo 140.000 de dolari reparații”

Au fost dezvăluirile făcute de Carmen Harra în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a oferit. Din fericire, prietenii ei i-au fost aproape și au ajutat-o să își repare casa. 

„Apă ca să se ridice atât de mult nu s-a întâmplat 1000 de ani în Florida. Nu ne-a anunțat nimeni, nimeni nu ne-a avertizat.

Trei zile am stat sub apă, fără niciun ajutor, fiindcă nimeni nu putea să intre în aria asta. Dacă ieșeam din casă, înotam efectiv în jurul casei. Mașina mea a intrat complet sub apă, am aruncat-o la gunoi, că ce să fac. Datorită unor prieteni extraordinari români am reușit să îmi refac casa foarte repede. Am prieteni care sunt complet sinistrați, nu mai au locuințe, sunt total pe drumuri. Mașina mea e de 100.000 de dolari, iar casa vreo 140.000 de dolari reparații”, a povestit Carmen Harra, potrivit wowbiz.ro

Clarvăzătoarea a făcut noi predicții despre viitorul țării noastre 

Fenomene financiare nefavorabile își vor face simțită prezența în România, încă din începutul acestei veri.

Vedeta face predicții despre situația financiară a României / foto: Facebook
Vedeta face predicții despre situația financiară a României / foto: Facebook

,,În România, pe vara anului ăsta, toamna anului ăsta, dacă nu și mai repede o să vedem și în băncile pe care le știți că intră în acest fenomen. Fenomenul, în general, s-ar putea să dureze o perioadă de timp și aici o să vină niște analiști economici și o să vă mintă în față și o să vă spună cum totul e bine și cum totul este sub control. O să ne mintă, pentru că nu au altă variantă, nu vor să creeze panică.

Vor să dea sentimentul că e ceva ce se poate controla. Dacă se putea controla, controlau inflația. Iată că oricum au încercat să o controleze, e mai rea ca oricând și continuă să fie tot mai rea. Banii ar trebui să fie cheltuiți, investiți. Acum, dacă îl ținem la ciorap, el de la o zi la alta își pierde din valoare. Fiți atenți și la criptomoneda asta, și aici vor fi probleme.”, spunea Carmen Harra în urmă cu ceva timp, conform WOWnews. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net