Pe ce s-au dus banii de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu? Încă stau în chirie

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au spus marele „Da” în fața altarului după ce s-au pregătit intens pentru evenimentul mult așteptat. Nunta a fost una cu mare fast și invitații de seamă, însă se pare că nu au reușit să se bucure foarte mult de darul de la nuntă, pentru că au fost nevoiți să își acopere cheltuielile! Iată de ce stau în chirie chiar și acum după ce s-au căsătorit.

Pe ce s-au dus banii de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu
Pe ce s-au dus banii de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Pe ce s-au dus banii de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu? Încă stau în chirie

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au reușit să acopere cheltuielile cu câștigurile lor de la nuntă și mărturisesc că sumele obținute au fost conform așteptărilor. Cei doi plănuiesc să plece în luna de miere în această iarnă, având ca destinație Maldive, urmând ca apoi să se alăture prietenilor lor pentru o vacanță în Asia. În plus, Vlad Gherman și Oana Moșneagu își doresc să devină părinți în viitorul apropiat. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au investit sume considerabile în nunta lor, dar au reușit să-și recupereze o parte din cheltuieli, fiind astfel mulțumiți de rezultatul final. În viitorul apropiat, cei doi își propun să achiziționeze și o casă. Și asta pentru că momentan încă locuiesc în chirie. Cuplul a dezvăluit că investește în imobiliare și că în următorii doi încă continuă să strângă bani pentru casa visurilor.

Am acoperit cheltuielile. O parte din ele. Ne-am ales niște lucruri destul de speciale, în general. Am reușit cu banii primiți cadou să acoperim o parte din cheltuieli. Oricum, e cam greu în ziua de astăzi, așa cum se fac nunțile în ziua de astăzi și la ce bugete presupun ele, cred că este destul de dificil să mai faci o nuntă cum se făcea înainte, pe vremuri, să vezi cu cât ieși după nunta aia și poate mirii după nuntă reușesc să își ia ceva pentru ei, înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață, ca să își ia ceva în casă. Nu prea se mai întâmplă asta.”, a spus Oana la Xtra Night Show.

A zis bine că o parte. Să nu dăm din casă. Într-adevăr, nu am vrut să facem rabat de la nimic. Am luat tot ceea ce ne-am dorit. (…) Am făcut fix ce ne-am dorit și atunci chiar ne-am asumat. Când discutam și organizam nunta, că cel mai probabil nu o să ieșim pe plus”, a spus și Vlad Gherman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image png
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net