Secretele Dianei Bucșa, solista care cântă cu Minodora și Cream la Eurovision. Care este adevărata relație cu impresarul Radu Groza

Ultima actualizare:

Odată cu piesa "România mea", de la Eurovision România 2022, a ieșit în lumina reflectoarelor și o artistă cu o voce senzațională, pe numele ei Diana Bucșa. Tânăra, care cântă alături de Minodora și Claudia Pavel, abordează mai multe genuri muzicale și are o mulțime de secrete pe care Click! vi le dezvăluie în exclusivitate. 

Pe cine iubește Diana Bucșa, solista care cântă cu Minodora și Cream la Eurovision
Pe cine iubește Diana Bucșa, solista care cântă cu Minodora și Cream la Eurovision

Puțini știu că solista Diana Bucșa, care cântă cu Minodora și Claudia Pavel - Cream la Eurovision, este mama unui băiețel. Se zvonește că interpreta s-ar iubi cu impresarul Radu Groza, însă această a ținut să clarifice lucrurile și ne-a povestit în culisele emisiunii de la TVR, care este persoana pe care o iubește de fapt. 

"Dragostea o primesc în primul rând din partea familiei și a băiatului meu. Am un băiețel de 6 ani, Claudiu Ștefan. Este stângaci și vrea să ajungă un al doilea Messi. Are, de asemenea, ureche muzicală, este foarte talentat. Foarte importantă pentru mine este, bineînțeles, și satisfacția pe care o am în urmă fiecărui eveniment la care particip", ne-a spus Diana Bucşa, care mărturisește că doar lucrează cu impresarul Radu Groza.

Diana Bucşa a început să cânte de la şase ani

Dacă acum abordează un stil de muzică balcanic, Diana Bucşa a explicat că a cântat şi alte genuri, precum muzică uşoară sau melodii în stilul lui Edith Piaf, şi chiar şi operă. Solista a început să cânte de la şase ani, când mama ei a dat-o la un concurs de muzică francofonă şi s-a făcut remarcată la emisiunea "Vocea României", când a făcut parte din echipa lui Marius Moga. 

"În momentul de față, adopt un stil de muzică balcanic. Este o zonă în care mă regăsesc. Muzică sârbească combinată cu muzică machedonească și cred că aici aș preferă să rămân, în zona asta de muzică de petrecere. Am proiectul cu Costi Ioniță, "România mea", alături de Cream și Minodora.

Mă bucur că am avut ocazia să fiu alături de mari artiști și cred că am o mare șansă prin acest început alături de Costi Ioniță, cu care urmează să am o altă melodie cu o tentă mai personală. Va urma înregistrarea, după care videoclipul și vedem direcția către care o să ne îndreptăm. Sper să fie de bun augur. Cânt cam toate genurile de muzică.

Am început cu muzică ușoară, muzică francofonă, de la Patricia Kaas şi Edith Piaf. Cânt de mică, de la şase ani, mama m-a luat la un festival de muzică francofonă, la Târgu Lăpuș, și, de acolo a plecat totul. Cânt și muzică internațională, prin prisma faptului că am fost la Vocea României și am fost selectată de Marius Moga. Am fost în echipa lui. Abordez cam toate genurile, de la muzică ușoară, până la muzică de petrecere sau folclor, chiar și operă", a mai spus Diana Bucşa. 

Diana Bucşa a făcut canto la Dinu Lipatti

Diana a mai povestit că a făcut canto la Dinu Lipatti şi că de acolo a aflat că are o voce de soprană. 

"Am făcut canto la Dinu Lipatti, cu doamna Cristina Măgureanu. Și dânsa mi-a spus că am o voce de soprană, iar cu mai multă repetiție, chiar de la 30 de ani, vocea poate să fie mai matură, și atunci pot să mă îndrept și în zona respectivă. Am acutele foarte bune, de aceea și alegerea lui Marius Moga, a melodiei pe care am interpretat-o la Vocea României, o baladă rock, "Alone", de la trupa Heart. Are niște acute surprinzătoare și am fost remarcată chiar și de Loredana Groza", a completat Diana Bucşa. 

Diana Bucşa a vrut să fie notar

Solista de la Eurovision ne-a mai spus și ce alte pasiuni mai are în afară de muzică. Diana a făcut dansuri de societate şi este, în momentul de faţă, masterand la Drept. Ea a dezvăluit că a vrut să fie notar, doar că a renunţat la meserie în favoarea muzicii. 

"Am făcut dansuri de societate, rumba, salsa, bachata și merengue. Am talent și la compus. La multe dintre melodiile mele am contribuit la texte și linia melodică. Am făcut mai multe cover-uri, cel mai recent fiind la "Jerusalema", care mi-a plăcut, fiind, practic, o rugăciune în limba zulu.

De altfel, am filmat videoclipul în București și am găsit o negresă care seamănă cu interpreta acestei melodii. S-a bucurat de succes. A avut un text în română. Îmi plac provocările și îmi mai place actoria. Sunt masterand în Drept, în Drepul Afacerilor, am și profesat. Am vrut să fiu notar, dar nu am reușit să profesez din cauza evenimentelor muzicale. Atunci, am ales dragostea mea, care rămâne muzică și fac tot posibilul să ajung acolo unde îmi doresc", a spus Diana Bucşa.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net