Pentru cine și-a părăsit soția Daniel Dines, unul dintre cei mai bogați români. Noua parteneră are cu 26 de ani mai puțin decât miliardarul. Update

Ultima actualizare:

Daniel Dines, miliardarul român și fondatorul UiPath, unul dintre cei mai bogați români, pare să-și fi găsit o nouă dragoste, iar aceasta este o prezență cunoscută în showbiz-ul românesc. Potrivit cunoscuților miliardarului, Dines și-a părăsit soția pentru Iuliana Doroftei, câștigătoarea "Bravo, ai stil!", o vedetă cu 26 de ani mai tânără decât el. 

Daniel Dines. Foto: Profimedia.
Daniel Dines. Foto: Profimedia.

După divorțul din 2013 de Simona Ileana Comănescu, în vârstă de 51 de ani, Dines s-a îndrăgostit de Alexandra, o femeie cu 16 ani mai tânără. Cei doi s-au căsătorit în cele din urmă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat recent. Potrivit sursei, Iuliana Doroftei, o tânără de 25 de ani cu o prezență senzuală și o apariție fermecătoare, a reușit să-i capteze inima miliardarului român.

Cei doi au fost în vacanțe exotice

Iuliana Doroftei. Foto: arhiva personală.
Iuliana Doroftei. Foto: arhiva personală.

Cei doi au fost surprinși în vacanțe exotice, călătorind la bordul Gulfstream-ului de zeci de milioane al lui Daniel Dines. Despărțirea de Alexandra pare să fi marcat începutul unei noi capitole pentru fondatorul UiPath, care și-a refăcut rapid viața alături de Iuliana Doroftei.

Este însărcinată?

Iuliana Doroftei. Foto: arhiva personală.
Iuliana Doroftei. Foto: arhiva personală.

Mai mult, din pozele postate de divă pe Instagram, fanii au tras concluzia că ea ar fi deja însărcinată cu miliardarul și va deveni mămică în primăvară. Un admirator de pe rețelele sociale a întrebat-o daca a acumulat câteva kilograme în ultimele luni și dacă nu cumva și-a făcut și implanturi mamare. Iuliana Doroftei a negat cu fermitate ultima variantă, însă în privința greutății a lăsat un mesaj prin intermediul căruia lasă de înțeles că, într-adevăr, este însărcinată. „Întotdeauna voi fi sinceră cu urmăritorii mei. În pozele vechi de pe feed aveam 48, maxim 50 kilograme, acum am 56-57, e normal să se pună peste tot. Nu aș avea de ce să nu recunosc dacă îmi pun implanturi”, a scris Iuliana Doroftei.

Despre Daniel Dines și UiPath

Daniel Dines este cunoscut pentru fondarea UiPath împreună cu asociatul său, Marius Tîrcă, în 2005. UiPath a făcut istorie în domeniul robotică, devenind prima companie evaluată la un miliard de dolari. Succesul a venit în 2013, iar Dines și Tîrcă au atras finanțări semnificative, marcând ascensiunea rapidă a UiPath în lumea afacerilor, scriu cei de la România TV.

UiPath, după ce a fost vândută americanilor, s-a clasat pe locul șase în topul firmelor din SUA cu cei mai fericiți angajați. În 2018, compania a generat un profit de peste 150 de milioane de dolari, atrăgând investiții de peste 500 de milioane de dolari de la investitori de pe Wall Street.

Daniel Dines a anunțat că își va schimba rolul în cadrul UiPath, renunțând la funcția de co-CEO începând cu 31 ianuarie 2024. Cu toate acestea, el va rămâne în companie în calitate de președinte executiv al consiliului de administrație și Chief Innovation Officer, continuând să joace un rol vital în evoluția și inovația UiPath. Renunțarea la funcția de co-CEO a fost parte a unui proces de planificare a succesiunii pentru viitorul companiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ce mesaj i-a transmis Fuego compozitorului Jolt Kerestely!
cub carmen trandafir png
copii adela popescu radu valcan jpg
yung miami nyfashionweek profimedia (1) jpg
matt leblanc profimedia jpg
Banner Mihai Traistariu
vedete in prima zi de școală (1) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net