Ion Țiriac, apărătorul Simonei Halep: „Au fugit toți ca șobolanii”

Ultima actualizare:

Ion Țiriac nu ratează nicio ocazie de a o apăra pe Simona Halep, jucătoare care a primit o suspendare de patru ani din tenis, în urma acuzelor de dopaj cu roxadustat. Omul de afaceri revine cu o declarație prin care o sprijină pe sportiva din Constanța, după multe altele similare.

Simona Halep și Ion Țiriac (FOTO: Sportpictures)
Simona Halep și Ion Țiriac (FOTO: Sportpictures)

„Cu Simona Halep se complică treburile şi mai mult începe ea să aibă dreptate, decât altcineva! De ce? (n.r. referindu-se la producătorii suplimentelor pe care Simona Halep a dat vina că ar fi fost contaminate cu roxadustat) S-au închis toate acestei căi, care puteau fi atacate, au fugit toţi ca şobolanii! De ce? Unde?”, atrage atenția Ion Țiriac.

Care crede că e singura vină a româncei

Fostul jucător de tenis crede că singura responsabilitate a Simonei Halep ar fi fost să-și verifice echipa: „Ea are o singură vină, părerea mea. Faptul că nu a verificat ca echipa ei să îi scrie lista aia de medicamente ce a luat acolo, cum a făcut Andreea Răducanu. Aici, echipa ei trebuia să justifice de ce i-a dat, cum i-a dat şi aşa mai departe. Nu poţi să-mi spui că vineri e negativă şi luni e pozitivă, iar comisia asta care a judecat-o să spună «Suntem de acord că a fost viciată», a mai punctat Ion Țiriac, potrivit Antena Sport. 
Reamintim că Simona Halep a fost, luna trecută, suspendată patru ani din tenis, după un proces care a durat un an și care a ținut-o, în tot acest timp, pe bară. Românca a avut parte de numeroase amânări ale termenelor de susținere a punctului ei de vedere și, între timp, sportiva din Constanța a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). În timpul procesului său, Simona Halep a dat vina pentru cantitatea de roxadustat găsită în corpul ei pe un supliment, Keto MTC Schinoussa, produs de o firmă canadiană, aceasta din urmă fiind administrată de o familie de greci.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net