Prima fotografie cu fetița înfiată de Crina Matei! Uite cât de frumoasă e micuța Charlotte

De un an de zile, Crina Matei (51 de ani) traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Asta pentru că în urmă cu 12 luni a înfiat-o pe micuța Charlotte, o fetiță nou-născută care i-a schimbat total viața. Pentru că își dorește ce este cel mai bine pentru ea și să facă parte dintr-o familie mare și frumoasă, actrița a ales ca fetița sa să fie creștinată de unsprezece perechi de nași.

Dintr-o dorință enormă de a trăi iubirea și fericirea alături de copila sa, Crina Matei nu a postat-o până acum pe micuță deloc pe rețelele sociale. Însă, astăzi, vedeta și-a luat inima în dinți și le-a arătat tuturor ce minune frumoasă are ea acasă. Charlotte este de o frumusețe rară cu ochi albaștri și pielea de culoarea spumei laptelui.

În imaginea publicată pe contul de Instagram al vedetei, fetița apare într-un scaun special pentru mașină îmbrăcată corespunzător sezonului rece de afară.

„Fiecare călatorie a micuței mele este sigură, distractivă și confortabilă”, este o parte din mesajul scris de Crina Matei în dreptul fotografiei.

Reacție rezervată

Contactată de Click! pentru a afla mai multe detalii despre sentimentele care o încearcă, în ultimul an, de când a înfiat-o pe micuța Charlotte, actrița a fost destul de rezervată în a ne oferi detalii.

„Este prea micuță pentru a o expune în media. Nu vorbesc despre copil!”, a spus Crina Matei pentru Click!

Click spune!

Crina Matei a lucrat și lucrează în mai multe domenii, însă cele mai active meserii pe care le-a avut au fost de: profesoară, actriță, femeie de afaceri, iar acum este cântăreață. În trecut artista a jucat în mai multe pelicule printre care și serialul „La Bloc” de la ProTV, ulterior fiind și moderatoarea emisiunii „Cei mai frumoși ani”, de la Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net