Primele poze cu Gina Pistol și Smiley, în filmul pe care îl fac împreună

Ultima actualizare:

    Gina Pistol nu se află pentru prima oară  pe marele ecran. Ea a mai jucat în ”Margo”, în urmă cu 12 ani
Gina Pistol nu se află pentru prima oară pe marele ecran. Ea a mai jucat în ”Margo”, în urmă cu 12 ani

Premieră fierbinte de Ziua Îndrăgostiţilor! Gina Pistol şi Smiley revin pe marile ecrane în comedia „Oh, Ramona”, regizată de Cristina Jacob. Scenariul este o adaptare a cărţii „Suge-o, Ramona!”, scrisă de Andrei Ciobanu. Click! îţi oferă primele fotografii cu cei doi, care interpretează roluri secundare.

Pe 14 februarie se va lansa în cinematografele din România comedia „Oh, Ramona!”. Distribuţia include atât actori străini, cât şi vedete autohtone. Gina Pistol (37 de ani) şi Smiley (35 de ani) vor avea roluri secundare. Cântăreţul e bun prieten cu regizoarea Cristina Jacob, iubita lui Adrian Sârbu, cea care a făcut şi „Selfie”, în care solistul apare ca invitat special. Click! îţi oferă prima imagine cu Gina Pistol în acest film, unde va avea o apariţie senzuală, fiind una dintre colegele eroinei principale. Gina Pistol a mai jucat în 2006 în pelicula „Margo”, iar în 2010 a avut o altă apariţie specială în serialul „Iubire şi onoare” (Acasă TV). Vedeta şi-a continuat cariera în TV şi acum a acceptat să joace în această peliculă. 

Primele cadre din film cu Gina şi cu Smiley
Primele cadre din film cu Gina şi cu Smiley

La rândul lui, Smiley a debutat în 2007 în serialul „Cu un pas înainte” (ProTV), iar un an mai târziu, joacă în „Un film simplu”. A mai apărut în filmele „Naşa” şi „Selfie” şi în serialele „Triplusec” şi „Las Fierbinţi”. La ProTV, Smiley e jurat la „Vocea României” şi prezentator, alături de Pavel Bartoş, la „Românii au talent”.„Smiley şi Feli Donose au câteva scene împreună în film, însă păstrăm misterul acestora. Putem spune că interpretează doi poliţişti. Cât despre Gina, ea a trebuit să se dezobişnuiască să se mai uite în camera de luat vederi, aşa cum face pentru emisiunile TV de la Antena 1. La film e altceva şi actorul trebuie să nu se uite direct în camera de luat vederi. Gina are experienţă, e obişnuită cu camera şi nu a filmat foarte mult pentru acest proiect”, au povestit, pentru Click!, surse de pe platourile de filmare.

Şi Smiley a mai cochetat cu lumea filmului. A jucat şi în seriale tv
Şi Smiley a mai cochetat cu lumea filmului. A jucat şi în seriale tv

Smiley a fost solicitat de prietenii lui, Adrian Sârbu şi Cristina Jacob, să apară ca invitat special în acest film şi a acceptat imediat oferta. Cântăreţul crede că provocările de acest fel sunt interesante şi nu refuză proiectele care îi plac. Gina şi Smiley se feresc să vorbească despre povestea lor de dragoste, dar şi să apară în public împreună, aşa că această peliculă, care se anunţă un mare succes este un bun prilej pentru admiratorii lor să-i vadă unul lângă celălalt. 

În «Oh, Ramona!» joacă şi solista Feli

Afişul filmului
Afişul filmului

Regizoarea şi scenarista Cristina Jacob a ales pentru rolurile principale din filmul „Oh, Ramona!” o echipă internaţională de actori: Bogdan Iancu, cunoscut din serialul „Fructul oprit” (Antena 1), Aggy K. Adams, Holly Horne, Leonardo Boudreau şi Andromeda Godfrey. În rolurile secundare, alături de Smiley şi de Gina Pistol, îi veţi mai vedea pe Feli Donose, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gabriel Jugaru, Howard Dell („Tânăr şi neliniştit” şi „Vocea României”) şi Alex Coteţ.

Smiley şi Feli Donose
Smiley şi Feli Donose

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net