Prodanca, mesaj cu subînțeles de ziua iubitului: „Să ne dea Dumnezeu ani mulți fericiți împreună” Unde plănuiește să se căsătorească cu Ronald? Și-au găsit și naș în America!

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan (51 de ani) și-a sărbătorit iubitul în Mexic. Ronald Gavril a împlinit 38 de ani, iar impresara i-a transmis noului ei partener de viață un mesaj care anunță nunta, programată în luna noiembrie. Cei doi îndrăgostiți și-au găsit naș celebru, în America.

Anamaria Prodan, mesaj de ziua iubitului:„La mulți ani, îngerul meu! Să ne dea Dumnezeu…”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au sărbătorit ziua boxerului, în Mexic, dar și în America. 

Cei doi au fost invitați speciali în Mexic în aceste zile și au mers, chiar pe 10 iulie, de ziua lui Ronald, care a împlinit 38 de ani, la masă să sărbătorească evenimentul alături de familia lui Mauricio Sulaiman, președintele WBC (World Boxing Council).

„Toți prietenii noștri l-au sărbătorit pe Ronald în fiecare colț al lumii. 

O parte am fost aici, în Mexic, și vom merge către America, Los Angeles, unde ne așteaptă al doilea rând de prieteni să petrecem în continuare de ziua lui”, a dezvăluit Anamaria Prodan, pentru Click!

Impresara FIFA, care mai nou s-a asociat cu iubitul ei și au creat promoția de box  Gavril&Prodan Promotions, a ținut să-i transmită boxerului ei drag și viitorului ei soț un mesaj emoționant de ziua lui, prin intermediul ziarului Click!

„La mulți ani, Totului meu! Să-i dea Dumnezeu sănătate, fericire, să ne fie viața numai soare și bucurie, și presărată de împliniri. 

Îi mulțumesc că este alături de mine, îi mulțumesc că a adus lumină în viața mea, dragoste, fericire și împlinire. 

Îi mulțumesc că este alături de copiii mei, este un exemplu pentru băiețelul meu și pentru fetele mele. Este un exemplu de viață, de profesionalism pentru ei.

La mulți ani, îngerul vieții mele, te iubesc mult și să ne dea Dumnezeu ani mulți și fericiți împreună!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Cine face primul nunta după divorț? Unde plănuiesc să se căsătorească Anamaria Prodan și Ronald Gavril? 

Mesajul impresarei către iubitul ei nu face decât să anunțe nunta care, potrivit surselor Click!, va avea loc în luna noiembrie, după pronunțarea divorțului amânat pentru octombrie. 

De altfel, atât Anamaria Prodan cât și Laurențiu Reghecampf așteaptă cu sufletul la gură să finalizeze divorțul, pentru a se putea căsători cu noii lor parteneri. 

Anamaria Prodan a primit inelul de la Ronald Gavril, încă din luna martie, pe plajă, în America. Boxerul a vrut să-i facă o surpriză impresarei și să facă nunta încă din luna iulie. Judecătorii însă le-au dat peste cap planurile îndrăgostiților și au modificat data ultimei înfățișări. 

Acum, cei doi și-au schimbat planurile și vor face nunta în luna noiembrie, căci impresara speră ca, la termenul din octombrie, să regleze definitiv conturile cu Laurențiu Reghecampf. 

Și-au găsit naș celebru în America! 

La ultima lor vizită în SUA, Ana și Ronald l-au tocmit naș la nunta lor pe celebrul James Toney, campionul mondial la categoria grea și legenda boxului american.

Ana își dorește o nuntă pe plajă, cel mai probabil în insulele Seychelles. 

„Mereu am făcut nunți pentru lume, ca să-l țin pe Reghe pe linia de plutire să nu o ia razna.

Următoarea mea nuntă o să fie cu cineva de care o să fiu îndrăgostită la maxim și o să o fac doar cu prietenii apropiați,  undeva într-un loc de vis”, ne-a mărturisit impresara, care dorește să mențină deocamdată suspansul în privința nunții ei cu Ronald Gavril. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net