Putred de bogat, dar zgârcit! Mr. Pink o pune pe Monica Gabor să facă de toate în casă: „Nu avem angajați”

Monica Gabor, femeia care a fost asociată mult timp cu luxul și extravaganta, își dezvăluie latura mai puțin cunoscută a vieții sale în America alături de partenerul său, Mr. Pink. Într-o postare făcută pe o rețea de socializare, Monica a vorbit despre realitățile zilnice și despre fericirea pe care o găsește în momentele simple.

Monica Gabor. Foto: arhiva.
Monica Gabor. Foto: arhiva.

Viața alături e Mr. Pink

Cu Mr. Pink alături, Monica se declară fericită să aibă un partener care nu doar o susține, dar care se implică și în relația sa cu fiica sa, Irina. Deși au o viață binecuvântată financiar, cuplul a ales să renunțe la angajați pentru îngrijirea casei. Monica Gabor s-a implicat personal în toate aspectele legate de locuința lor și spune că îi place să aibă control asupra căminului lor.

„Mă ocup personal de tot ce ţine de acasă, nu avem niciun angajat, pentru că-mi place să mă ocup de tot ce ţine de căminul nostru. Am momente în care am regrete, însă îmi place să mă concentrez pe lucrurile pe care le am şi să nu mă gândesc la ce nu am. Mă consider foarte norocoasă, să am o viaţă decentă, să am alături oameni cărora să le pese de mine", a scris acum ceva vreme pe o rețea de socializare Monica Gabor.

Ce spune Monica despre fata ei

Monica vorbește cu mândrie despre fiica ei, Irina, o persoană grijulie și specială, care se gândește la ceilalți înainte de a se gândi la ea însăși. 

„Irina este o persoană foarte specială şi foarte grijulie, care se gândeşte în primul rând la alţi oameni şi nu la ea, e o persoană minunată pentru vârsta pe care o are", a mai spus vedete.

În ciuda opiniei publice care speculează asupra unei eventuale căsătorii, Monica Gabor pune punct zvonurilor. Ea și Mr. Pink se bucură de starea lor actuală de fericire și armonie, fără a simți nevoia de a se grăbi în a face pași majori în relația lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net