Radhu, cântărețul latino din România, declarații despre cearta dintre Laura Zapata și Thalia: „A deranjat-o că...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Celebra Laura Zapata, sora superstarului Thalia, care a fost de 3 ori și în România unde a cantat cu Radhu, singurul mariachi român din lume și singurul artist latino de origine română întrat în Billboard, face mărturisiri Exclusive despre relația cu sora ei, superstarul Thalia.

Thalia și Laura Zapata, două dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, au stat fără să-și vorbească vreme de mai bine de 3 ani de zile. Radhu, celebrul cântăreț român renumit pe plan internațional a făcut o declarație în acest sens.

Laura Zapata și cearta cu Thalia 

Laura Zapata nu vorbește de mult timp cu niciuna din surorile ei, nici măcar cu Thalia. Aceasta a fost deranjată de faptul că Thalia nu i-a luat apărarea în urma unor comentarii făcute de Yolanda Andrade, despre un presupus interes financiar pe care personajul negativ din telenovele l-ar avea față de soția lui Tommy Mottola. 

„Pe Thalia a blocat-o peste tot, deși era singura care contribuia la îngrijirea bunicii lor. Dupa ce bunica lor a murit, una din prietenele Thaliei a declarat ca i s-a terminat 'mina de aur' (banii de la Thalia) Laurei Zapata.

Radhu: „Laura Zapata a muncit și muncește dinaintea Thaliei”

Radhu a stat de vorbă cu noi și a declarat faptul că supărarea Laurei Zapata a survenit în urma faptului că sora sa, Thalia, nu i-a luat apărarea în scandalul cu Yolanda Andrade. 

„Din ce știu eu, Laura Zapata s-a supărat pentru că Thalia nu a dezmințit public ce a zis prietena ei. Tot ce știu și știm cu toții esta ca Laura Zapata a muncit și muncește dinaintea Thaliei și se întreține singură, fiind actriță de prima mână în America Latina, în cele mai vândute producții.” - a declarat Radhu, în exclusivitate pentru Click!

Radhu și Laura Zapata au devenit foarte buni prieteni și colaborează împreună din 2017. Au un proiect cultural de muzică regională mexicană alături de El Internacional Mariachi din Mexic.

Laura și Radhu au cantat de curând pentru a obține fonduri pentru victimele uraganului din Acapulco.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Adrian Daminescu şi soţia lui Dana cred în miracole jpeg
zendaya saptamana modei paris profimedia jpg
tamara buciuceanu botez jpeg
angelina jolie gettyimages jpg
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nășiți de Mădălin Ionescu și de Cristina Șișcanu jpeg
Banner Alin Oprea
banner Carmen Bruma
image
actualitate.net
image
actualitate.net