Radu Banciu nu o iartă pe Simona Halep. Ce l-a enervat pe cunoscutul prezentator TV: „Într-o țară normală, o rădeai din palmares”

Ultima actualizare:

Radu Banciu a avut un mesaj dur la adresa Simonei Halep. Prezentatorul emisiunii „Fotbal All Inclusive” este enervat de tratamentul prea blând primit de sportiva prinsă dopată.

Radu Banciu nu o iartă pe Simona Halep
Radu Banciu nu o iartă pe Simona Halep

Radu Banciu nu o iartă pe Simona Halep

Este o rușine pentru sport Simona Halep în momentul ăsta! Că și-a prezentat nu știu ce ținută, ce vorbești, bă? După ce a fost prinsă dopată, cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta!

Ghilotina nu mai există! Cea mai mare rușine este să fii prins dopat, după aceea să înlănțui minciunile că tu nu știai.

Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: ‘Da, domne’, eu am furat de am rupt?’. A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: ‘Aveți dreptate!

Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care a luat șpagă!’. N-a recunoscut niciodată niciunul!”, a declarat Radu Banciu în emisiunea „Fotbal All Inclusive” pe care o realizază la Prima Sport.

Radu Banciu, atac dur la adresa Simonei Halep: „Pentru ce să sprijinim un infractor?”

Vă reamintim că Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, după US Open 2022. La 6 luni de acel episod, Radu Banciu și-a manifestat supărarea privind tratamentul blând primit de sportiva din Constanța.

Și o ridică toată lumea… N-a acuzat-o nimeni în România, n-a șters-o nimeni! V-am spus asta din prima zi în care s-a întâmplat.

Că nu avem competențele morale să ne judecăm între noi. Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals. Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia. (…) Pentru ce să sprijinim un infractor?”, a încheiat Radu Banciu, potrivit Adevărul.

După ce a picat testul anti-doping la US Open 2022, Simona Halep a declarat că va lupta pentru a-și demonstra nevinovăția. Fostul lider al circuitului WTA nu a mai jucat niciun meci în ultima jumătate de an și este în continuare suspendată.

Radu Banciu a reacționat după ce Ioana Cosma i-a devenit colegă

Radu Banciu a avut zile trecut o reacție dură, după ce s-a anunțat că Ioana Cosma, care fusese concediată de Pro TV, îi va deveni colegă la Prima.

Speram să nu vină, speram să nu vină. Mi-am exprimat o părere corect jurnalistică și, în general, ce spun eu e corect, deci din punct de vedere profesional i-a trecut timpul”, a precizat cunoscutul realizator de la Prima News.

„Nici nu mă încântă, nici nu mă deranjează, eu doar mi-am spus părerea. Sunt un om liber și când îmi exprim o părere spun ce cred, doar eu și Mircea Dinescu, noi doi suntem, în rest ceilalți toți… Ți se pune pumnul în gură dacă ești n-ai valoare, dacă ai coloană vertebrală nu-ți reproșează nimeni nimic”, a spus, recent, Radu Banciu pentru ProSport.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net