Radu Vâlcan dezvăluie secretul căsniciei cu Adela Popescu. Dezvăluirea care i-a uimit pe fanii celebrului cuplu

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. Au o familie minunată și ei par mai îndrăgostiți ca niciodată. Dacă v-ați întrebat care-i secretul, ei bine, l-a dezvăluit însuși prezentatorul de la „Insula Iubirii”. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan / foto: social media
Adela Popescu și Radu Vâlcan / foto: social media

Cei doi îndrăgostiți au celebrat nouă ani de căsătorie în luna august. Momentul a fost unul special pentru ei, și sunt dovada vie că iubirea adevărată există și durează. Cum reușesc cei doi să nu renunțe unul la celălalt și să își mențină vii sentimentele?

„Trăim realitatea noastră”

Recent, prezentatorul și-a emoționat fanii cu o fotografie realmente emoționată, în care apare sărutându-și soția, pe Adela. În dreptul acesteia, a scris și câteva rânduri despre micile gesturi care îi ajută să funcționeze ca și cuplu. 

„Tot sunt întrebat care este secretul nostru. Mereu zic, repet, dar zic mereu. Acesta. Poza asta. Cu ochii închiși, visăm. Ne visăm. Trăim realitatea noastră, trăim prin copiii noștri. Trăim prin noi. Și, cu ochii deschiși, visăm. Nu este un secret. Este un vis cu ochii deschiși. Așa să vă fie, cu iubire!” - a scris Radu Vâlcan, în dreptul unei imagini cu Adela Popescu. 

Adela Popescu: „Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere”

Adela și Radu au devenit un cuplu din anul 2010. Deși acum se numără printre cele mai admirate perechi, la început nu a fost dragoste la prima vedere, cel puțin nu din partea Adelei. Ea mărturisea acum ceva timp că l-a întâlnit pe Radu pe platourile de filmare. 

  „Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Am lucrat mult timp împreună până să mă îndrăgostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neapărat, nu era un bărbat la care să zic că așa aș vrea să fie, nu am avut asta absolut deloc. În momentul în care am început să vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit și m-am îndrăgostit de el. El este un om pe care poți să-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru că nu se lasă descoperit deloc. Ori că e timid, nu știu. Sunt unii oameni care reușesc să se facă foarte plăcuți social, el nu”, a dezvăluit Adela Popescu, în podcast-ul „La Cină” cu Ionela Năstase.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Dan Negru
mihai si elwira petre
banner ciocolată Dubai
FotoJet (1) jpg
cristiano ronaldo georgina jpg
image png
Banner Divorț Prodan Reghecampf
banner dana rogoz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net