Raluka își incită fanii la vacanță cu un costum care a topit inimile mexicanilor

Ultima actualizare:

Raluka, una dintre cele mai sexy cântărețe din România, și-a dat pe spate fanii cu noua fotografie postată pe rețelele sociale.

Raluka este îndrăgostită de muzică
Raluka este îndrăgostită de muzică

Raluka este o fană înrăită a vacanțelor și adoră să petrecă timpul relaxându-se și făcând absolut tot ceea ce își dorește.

Se pare că acum artistei i s-a făcut dor de o escapadă și și-a amintit de ultima ieșire din țară, atunci când a plecat în Mexic și a făcut furori pe plajă cu o varietate de costume de baie. Click a scris atunci despre asta Raluka, show senzual în Mexic, în cel mai mic costum de baie. Fanii sunt în delir! 

Recent, cântăreața a postat o imagine din vacanța cu pricina pe rețelele sociale, ce a lăsat fanii fără cuvinte. Artista s-a pozat extrem de sexy, într-un costum de baie ce îi scotea formele în evidență și acoperea doar ce este strict necesar.

image

Bineînțeles că postarea nu a trecut neoservată de urmăritori, ba chiar a primit mii de like-uri și zeci de comentarii într-un timp foarte scurt.

Adelina Pestrițu iubește costumul sexy

Printre comentariile admirative ale fanilor, s-a strecurat și cel al Adelinei Pestrițu, care recunoaște că adoră costumul mult lăudat.

Vedeta nu refuză plecările, oricât de costisitoare ar fi. Nu degeaba muncește pe brânci.

Raluka, fiind, de fel, o fană a vacanțelor, în special a celor în locuri exotice, și-a anuțat fanii că plănuiește să plece din nou. Vedeta cu dor de ducă a scris alături de poza sexy că este în căutare de o nouă destinație.

Raluka și scena

Artista adoră vacanțele, dar și munca pe care o face. Vedeta ce iubește să cânte și să fie pe scenă, a dorit negreșit să ia parte la show-ul de pe Pro TV, ''Superstar'', cel în care oamenii obișnuiți pot ajunge superstaruri ale României. . Despre participarea sa în cadrul show-ului, vedeta declara că se consideră potrivită pentru a face parte din juriu, datorită calităților sale.

''Am trecut prin ce trec ei acum, de mai multe ori chiar, și am o carieră în muzică de vreo 13 ani. Sunt destul de obiectivă, iar de-a lungul anilor am mai ajutat la ridicarea câtorva proiecte muzicale'', conform protv,ro.

Citește și Ce ținute de infarct poartă Raluka! Imagini incendiare

Raluka are un parcurs frumos în showbiz, mai ales că nu spune niciodată nu provocărilor.

Raluka este, de fel, o aventurieră. Cu toții cunoaștem faptul că artista a răspuns pozitiv provocării de a participa la Asia Express, o emisiune concurs ce pune la încercare răbdarea concurenților. Vedeta a făcut bine că a luat această decizie, pentru că, participarea în cadrul show-ului i-a adus și mai multă celebritate, dar a câștigat și aprecierea celor din jur. Aventurile prin care a trecut alături de Ana Baniciu au întărit-o pe vedetă și au făcut-o să își dea seama cât este de puternică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net