Război total între Andreea Bălan și George Burcea! Fetițele celor doi au căzut la mijloc: „Îmi trebuie hârtii”

Ceea ce se dorea a fi o poveste de dragoste desprinsă din filmele romantice s-a dovedit a fi un mariaj eșuat, în urma căruia au rezultat două fetițe superbe: Ella și Clara. Andreea Bălan a mărturisit că a făcut pace cu trecutul și nu se mai lasă afectată de George Burcea, însă  își dorește custodia exclusivă a celor două fetițe.

Motivul pentru care Andreea Bălan își dorește custodia. FOTO: Colaj Click!
Motivul pentru care Andreea Bălan își dorește custodia. FOTO: Colaj Click!

Recent, artista a vorbit despre procesele pe care i le-a deschis fostului soț: cel de calomnie și pentru custodia exclusivă a celor două fetițe. De asemenea, ea și-a motivat dorința și a explicat de ce este atât de important pentru ea să dețină custodia fetițelor.

Andreea Bălan: ,,Mie îmi trebuie hârtii și e complicat”

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, Andreea Bălan a declarat că urmărește câștigarea custodiei exclusive a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea. Artista și-a motivat dorința, explicând faptul că tatăl fetițelor s-a mutat în America, iar ea are nevoie de semnătura lui pentru diverse documente în ceea ce le privește pe cele mici.

,,Sunt mai multe procese. Procesul pentru copii, de custodie și pentru pensie alimentară, care s-a terminat. Am avut fondul și am făcut Apel la acel proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă, că nu s-a dat. Iar eu cer în continuare cu custodia exclusivă, mai ales că el s-a mutat în America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusivă, pentru că toate deciziile sunt la mine, aici, și eu am grijă exclusiv de copii. El locuiește acolo, iar mie îmi trebuie hârtii și e complicat.”, a mărturisit Andreea Bălan, potrivit VIVA!

Andreea Bălan regretă procesul de calomnie deschis împotriva fostului soț 

Relația dintre cei doi nu a funcționat prea bine nici măcar după ce și-au văzut de viață separat. În urmă cu mai bine de un an, George Burcea a calomniat-o pe Andreea Bălan, prin intermediul unor postări din social media. 

Andreea Bălan. FOTO: Social media
Andreea Bălan. FOTO: Social media

Vizibil deranjată la acea vreme, vedeta a intentat un proces de calomnie, pe lângă cel prin care cere custodia exclusivă. 

Acum însă, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai intenta un proces de calomniere împotriva fostului soț, întrucât a atins un nivel de maturitate și înțelepciune care a ajutat-o să își prioritizeze nevoile din viață.

Pe lângă acesta, mai există un proces de calomnie, pe care i l-am deschis eu lui pentru postările pe care le-a făcut acum mult timp. Dar procesele acestea sunt deschise acum un an și jumătate. Dacă ar fi fost acum, nu le mai dădeam așa o importanță, dar odată ce au fost deschise, merg cu ele mai departe. Acum, la nivelul de înțelepciune la care sunt, nici nu mă gândesc la ele. Se ocupă avocații mei și ele merg în continuare, pentru că așa trebuie.

Cu cât trece timpul, nu mă mai interesează acest subiect. Ce mă interesează e să am grijă de fetițele mele, să le fie bine. Dar, într-adevăr, cel de custodie e important pentru că e vorba de logistică, el locuind acolo eu am nevoie de hârtii aici. Și acum Ella intră în clasa l, la școală. Acum e clasa 0 și e nevoie de hârtii, să fie aici, să semneze. Și el nu este.”, a continuat Andreea Bălan, conform sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net