Recunoști vedeta din imagine? Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România

Tu recunoști vedeta din imagine? Este celebră în România, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune și o vezi aproape săptămânal pe micul ecran. Este, de asemenea, una dintre vedetele care au o siluetă de invidiat, deși este mama a trei copii.

O recunoști? Acum este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV
O recunoști? Acum este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV

Fetița din imaginea respectivă este o actriță și prezentatoare TV iubită de toți românii și o vezi în fiecare săptămână pe micul ecran. Este cunoscută din serialul „Narcisa Sălbatică”, însă și din producțiile „Te cunosc de undeva”, „Top Chef România” și „Fructul oprit”. Ți-ai dat seama cine este? Dacă nu, îți spunem noi.

Micuța din fotografie este Alina Pușcaș, dar puțini s-au gândit cum arăta ea în copilărie. Născută pe 2 noiembrie 1983 la Sibiu, Alina a terminat Colegiul Național Unirea din Târgu Mureș, profilul Limbi străine, și a absolvit Facultatea de Turism din cadrul Universității Româno-Americane.

S-a mutat la București în jurul vârstei de 19 ani, unde a început o carieră în modeling. La scurt timp, a avut ocazia de a primi un rol important într-o telenovelă românească. Astfel, în 2010, a avut primul rol în serialul „Narcisa Sălbatică”. Vedeta, în vârstă de 38 de ani, este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din 17 iulie 2017, nunta fiind organizată cu doi ani mai târziu, în anul 2019.

Alina Pușcaș se bucură de o siluetă frumoasă și un corp sănătos

Fetița din imaginea respectivă este Alina Pușcas
Fetița din imaginea respectivă este Alina Pușcas

Alina Pușcaș a devenit mamă pentru prima dată în anul 2015, atunci când l-a născut pe Alexandru. Doi ani mai târziu, în 2017, vedeta și soțul ei au devenit părinții unei fetițe, Melissa Antonia, urmând ca mai apoi, în august 2019, să mai nască o fetiță, pe Iris, cel de-a treilea copil al său.

Crescută într-o familie cu tangențe militare, Alina recunoaște că ea împreună cu soțul sunt genul de familie în care se dă milităria jos din pod atunci când este nevoie și le pun limite copiilor pentru a le crea repere sănătoase și echilibrate.

Deși este mama a trei copii, este una dintre vedetele care au o siluetă de invidiat. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” vrea să fie în cea mai bună formă a ei, astfel că a decis să urmeze „dieta 333”, pe care o mai încercase și în 2020. În timp record, a dat jos patru kilograme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net