Recunoști vedeta din România? Este una dintre cele mai dorite femei și își înnebunește mereu fanii cu cele mai sexy fotografii

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai sexy cântărețe, iubită de artist totodată, a înnebunit internetul cu cele mai sexy fotografii postate recent. Tu ți-ai dat seama despre cine este vorba? 

Este una dintre cele mai dorite femei din România. foto: Colaj Instagram
Este una dintre cele mai dorite femei din România. foto: Colaj Instagram

In imaginea prezentată anterior apare Ștefania Cristina, iubita lui Speak. Tânăra, iubitoare de sport și adepta unei alimentații sănătoase, și-a expus trupul sculptat cu mare grijă pe Instagram. 

Iubita lui Speak, apariție de senzație! Cum arată în costum de baie 

Speak și Cristina formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc autohton. Se iubesc de ani de zile fără rețineri și ori de câte ori au ocazia își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu diverse fotografii. 

De data aceasta a fost rândul frumoasei șatene să își expună trupul de zeiță. Cristina s-a fotografiat atât în sala de fitnes, cât și la piscină, iar fanii au rămas plăcut surprinși. 

Motivul pentru care Cristina nu poartă inelul de logodnă 

Speak și Cristina formează un cuplu de mai bine de 7 ani de zile, iar pasul următor - căsătoria - este așteptat nu doar de apropiați, ci și de fani. Deși a fost cerută în căsătorie, frumoasa cântăreață nu poartă inelul de logodnă dăruit de Speak. Motivul este unul ușor de înțeles: pietrele de pe bijuterie cad cu ușurință, și fiind un inel important pentru Cristina, aceasta a decis să aibă mai multă grijă de el și să fie mai rare ocaziile în care îl poartă. 

  „Are pietricele foarte mici. 72 de diamante mai exact. Îmi cad foarte des. Toată lumea mă întreabă de ce nu port inelul. Pentru mine e un inel foarte special și de vreo șapte ori l-am dus să-mi pună pietricelele înapoi. Am zis că nu-l mai port zi de zi, doar la ocazii speciale.”, a mărturisit Ștefania în cadrul podcastului moderat de Giulia și Vlad Huidu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net