Iubita lui Speak, mai seducătoare ca oricând. Cum s-a afișat Ștefania în văzul tuturor: „N-am văzut așa femeie”

Cristina, iubita lui Speak, s-a fotografiat într-o ipostază hot, care a stârnit o mulțime de reacții în mediul online. Cântăreața s-a afișat provocator într-o rochie scurtă, însă asta nu e tot... vă lăsăm pe voi să descoperiți în cele de mai jos. Atenție, urmează imagini interzise cardiacilor!

Ștefania, iubita lui Speak, imagini incendiare
Ștefania, iubita lui Speak, imagini incendiare

Ștefania, partenera de viață a lui Speak a arătat mai seducătoare ca niciodată. Cântăreața a purtat o rochie scurtă albă, însă complet udă. Astfel că, silueta bine sculptată a acesteia s-a putut întrezări perfect prin materialul rochiei mulate.

Artista, în vârstă de 27 de ani, are niște forme demne de invidiat și nu ratează nicio ocazie în care să arate acest lucru. Recent, iubita lui Speak (37 de ani) a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii și filmulețe care au strâns peste 32.000 de aprecieri. Aceasta a purtat o rochie scurtă elastică și mulată, de culoare albă și și-a etalat formele voluptoase.

De asemenea, așa cum era de așteptat, Ștefania a accesorizat ținuta cu un lanț gros și o pereche de ochelari de soare. Însă, ceea ce a atras atenția fanilor este faptul că interpreta s-a fotografiat udă complet, iar formele i-au ieșit perfect în evidență, un prilej numai bun pentru a încinge imaginația bărbaților. Fanii au reacționat imediat la postarea Ștefaniei, iar unii dintre ei nu s-au abținut din a-i face complimente mărețe.

Iubita lui Speak, apariție incediară

Ștefania s-a afișat într-o rochie mulată și udă / Foto: Instagram
Ștefania s-a afișat într-o rochie mulată și udă / Foto: Instagram

„Ești superbă, nu am văzut o așa femeie până acum” / „Mi-ai pus inima pe jar” / „Te ador Ștefania, vreau să fii a mea” / „Mamă, cum arată femeia asta, ireal fraților” / „Bombă, bombă, bombă”/ „Te iubim, ești de departe cea mai sexy femeie pe care am văzut-o vreodată”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la fotografiile Ștefaniei.

Cum reușește Ștefania să se mențină în formă

Ștefania are un corp de invidiat, însă pentru a ajunge să arate așa, aceasta a muncit din greu. A petrecut mult timp în sala de fitness și a avut mare grijă la alimentație. Mai mult, iubita lui Speak se antrenează zilnic pentru a-și menține condiția fizică.

„Nu țin o dietă strictă. Încerc să mănânc cât mai corect, fără prăjeli, fără mâncare grasă, să mănânc regulat fără să mai sar peste mese. De o lună și ceva am intrat în această rutină de sală cu mese regulate și cât mai corecte”, spunea ea în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
cub toma caragiu png
reese witherspoon gettyimages jpg
 Andreea Bălan (40 de ani) s-a liniștit și regăsit emoțional de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea (30 de ani)
taylor mega festivalul film venetia profimedia (1) jpg
foto vladuta lupau si olguta berbec jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net