Cristina Ștefania, întâmplare demnă de filmele de comedie! De ce nu a mai putut să intre în casă

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, le-a povestit de curând urmăritorilor săi, pe una dintre rețelele de socializare, că a trecut printr-un moment demn de filmele de comedie, după ce a rămas închisă în afara locuinței sale. Iată cum a avut loc întâmplarea!

Cristina Ștefania, întâmplare demnă de filmele de comedie Foto: Instagram
Cristina Ștefania, întâmplare demnă de filmele de comedie Foto: Instagram

Cristina Ștefania, care obișnuiește să împărtășească cu admiratorii săi majoritatea momentelor importante ale zilei sale, le-a povestit acestora că a trecut printr-o întâmplare care i-a testat răbdarea și i-a întins nervii la maxim. Iubita lui Speak a rămas blocată în afara locuinței sale, după ce a uitat să ia cheia casei. 

Cristina Ștefania, blocată în afara casei

Aceasta a fost nevoită în cele din urmă să ceară ajutorul administratorului, însă între timp, ca un influencer veritabil, s-a gândit să se și filmeze repede pentru a le povesti urmăritorilor ei pe Instagram pățania. Și, cine știe, poate în acest mod a primit soluții și din partea lor, care să o ajute pe viitor.

Ca să vă zic nivel de inteligență. Deci este imposibil. Tocmai am rămas blocată în hol pentru că ușa se deschide doar din interior și eu mi-am uitat cheia în casă. (...)", le-a povestit Cristina Șetfania fanilor ei din mediul online.

Iubita lui Speak s-a grăbit să rezolve problema, deoarece avea mai multe treburi de făcut în ziua respectivă. Cristina Ștefania a reușit în cele din urmă să iasă din situația neplăcută, cu ajutorul unei chei de rezervă, care poate fi folosită în astfel de cazuri. 

Citește și: Speak, dezvăluiri din intimitate: «Șeful în casă e Ștefania, nu eu! Femeia este miezul»

Mai mult decât atât, tânăra a precizat că nu este pentru prima dată când se confruntă cu o astfel de problemă, însă până acum a rezolvat totul doar cu ajutorul lui Speak, folosindu-se de cheia lui.

Nu e prima oară când fac asta, dar e prima dată când mă închid în interior, dar nu în casă, ci în hol. Înțelegeți voi! (..) Am reușit să intru în casă printr-o cheie de rezervă.", a mai explicat ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net