Cristina Ștefania, întâmplare demnă de filmele de comedie! De ce nu a mai putut să intre în casă

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, le-a povestit de curând urmăritorilor săi, pe una dintre rețelele de socializare, că a trecut printr-un moment demn de filmele de comedie, după ce a rămas închisă în afara locuinței sale. Iată cum a avut loc întâmplarea!

image
Cristina Ștefania, întâmplare demnă de filmele de comedie Foto: Instagram

Cristina Ștefania, care obișnuiește să împărtășească cu admiratorii săi majoritatea momentelor importante ale zilei sale, le-a povestit acestora că a trecut printr-o întâmplare care i-a testat răbdarea și i-a întins nervii la maxim. Iubita lui Speak a rămas blocată în afara locuinței sale, după ce a uitat să ia cheia casei. 

Cristina Ștefania, blocată în afara casei

Aceasta a fost nevoită în cele din urmă să ceară ajutorul administratorului, însă între timp, ca un influencer veritabil, s-a gândit să se și filmeze repede pentru a le povesti urmăritorilor ei pe Instagram pățania. Și, cine știe, poate în acest mod a primit soluții și din partea lor, care să o ajute pe viitor.

Ca să vă zic nivel de inteligență. Deci este imposibil. Tocmai am rămas blocată în hol pentru că ușa se deschide doar din interior și eu mi-am uitat cheia în casă. (...)", le-a povestit Cristina Șetfania fanilor ei din mediul online.

Iubita lui Speak s-a grăbit să rezolve problema, deoarece avea mai multe treburi de făcut în ziua respectivă. Cristina Ștefania a reușit în cele din urmă să iasă din situația neplăcută, cu ajutorul unei chei de rezervă, care poate fi folosită în astfel de cazuri. 

Citește și: Speak, dezvăluiri din intimitate: «Șeful în casă e Ștefania, nu eu! Femeia este miezul»

Mai mult decât atât, tânăra a precizat că nu este pentru prima dată când se confruntă cu o astfel de problemă, însă până acum a rezolvat totul doar cu ajutorul lui Speak, folosindu-se de cheia lui.

Nu e prima oară când fac asta, dar e prima dată când mă închid în interior, dar nu în casă, ci în hol. Înțelegeți voi! (..) Am reușit să intru în casă printr-o cheie de rezervă.", a mai explicat ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
avion american F-16 foto us air force
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png