Rețetă specială de Paște! Ce a pregătit Mario Joy și fermecătoarea lui soție

Ca în fiecare an vedetele se pregătesc de Paște. Mario Joy, solistul care are mare succes internațional ne-a povestit că o ajută pe soția sa în bucătărie și face tot ce poate să fie bine. Și tot el ne-a oferit o rețeta specială pentru această perioada de sărbătoare.

Mario Joy asteapta Pastele
Mario Joy asteapta Pastele

Interpretul hiturilor internaționale ”California” sau ”Gold Digger”, care are succes cu cele mai recente piese în Turcia, Grecia sau Rusia, ne-a povestit că petrece Paștele acasă alături de fermecătoarea lui soție Mădălina. Cei doi se ajută unul pe celălat în bucătărie și așteaptă cu nerăbdare Sfintele Sărbători. Iar la Mario Joy în famile unul dintre prepartele speciale este ”Pasca fără aluat”, un produs special a cărei rețeta a oferit-o și cititorilor Click!. O rețetă specială, pe care cei doi o adoră și o pregătesc împreună.

Mario Joy si sotia sa de Paste/ arhiva personala
Mario Joy si sotia sa de Paste/ arhiva personala

Pască fără aluat

Ingrediente: 700-800 de grame de brânză dulce de vacă, 400 grame smâantană, 250 grame zahăr, 220 grame unt, 200 grame stafide, 7 ouă, 4 linguri de făină, 4 linguri griș, 1 plic de vanilie

Pasca fara aluat
Pasca fara aluat

Mod de preparare: Se pun ouăle și zahărul și vanilia care se amestecă foarte bine. Brânză de vacă se încorporează peste ingrediente și se amestecă bine de tot. Apoi se pune untul care trebuie să fie la temperatura camerei. Urmează făina care se pune în straturi și ușor, în mai multe tranșe. Se amestecă și grișul puțîn câte puțin și apoi se amestecă din nou. Smânatana se pune peste aluatul care a fost amestecat și apoi se amestecă din nou cu stafidele. Compoziția care a ieșit se pune într-o tavă și se pune la cuptor aproximativ o oră, pînă capătă o crustă pe deasupra.

Ce urmează pentru Mario Joy?

Solistul și compozitorul are programul foarte încărcat însă după sărbătorile pascale are câteva surprize pentru fanii lui din întreagă lume. Una dintre acestea este o piesă nou nouță la care lucrează de ceva timp și pentru care a filmat și un nou videoclip, această fiind cea de-a două surpriză. Însă momentan nu vrea să ofere foarte multe detalii, însă ne-a povestit că nu se vor aștepta mulți fani la piesă pe care o va scoate în curând și videoclipul care va fi extrem de colorat. Așa că fiți cu ochii pe contul lui de youtube.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net