Mario Joy, despre starea de sănătate: «Nu mai am diabet. Duc un stil de viață sănătos»

Ultima actualizare:

Mario Joy este un cântăreț apreciat, ce și-a dedicat întreaga viața carierei muzicale. Cu artistul și iubita lui ne-am întâlnit la un eveniment monden, astfel că am profitat de ocazie și l-am întrebat de sănătate. 

Mario Joy a trecut printr-o perioadă grea a vieții sale, luptându-se cu diabetul. Nici în acea vreme, însă, acesta nu a renunțat deloc la cariera muzicală, ba chiar s-a refugiat în artă și a compus o piesă, intitulată ‘’Time’’, pe care a și lansat-o.

Citește și: Au dat lovitura! Șase artiști români au ajuns pe coloana sonoră a celor mai tari filme de la Hollywood

Mario Joy, un artist trecut prin multe încercări

Sunt bine, sunt spre vindecare. Ultimele analize au ieșit bine. Nu mai am diabet. Aveam valorile ca ale unui om normal. Trebuie să am grijă pentru că este o boală care se întoarce. Dacă nu ai grijă și nu ești atent la ce mănânci, odihnă și mai puțin stres se poate întoarce, dar sunt bine.”, a declarat Mario pentru Click!.

Artistul a declarat că încercarea prin care a trecut l-a făcut să își afle prioritățile în viață și să își transpună și mai mult gândurile în muzică.

Cu artistul am discutat și despre stilul său de viață și cum s-a schimbat acesta de când a aflat că este bolnav. El a adăugat că nu este atât de greu să mănânci sănătos și să fii atent la odihnă.

Citește și: Au dat lovitura! Șase artiști români au ajuns pe coloana sonoră a celor mai tari filme de la Hollywood

Era necesar să-mi schimb stilul pentru că la ce valori am avut eu și medicul meu s-a mirat.  Acesta a zis că dacă nu știa istoricul meu medical, credea că sunt sănătos după ultimele analize. M-a ajutat și iubita mea, mi-a gătit sănătos, cântăream alimentele. Până la urmă nu e atât de greu să duci o viață sănătoasă. Ai variante să înlocuiești și dulciurile. Sunt oameni care atunci când aud, se demoralizează. E greu să auzi asta, dar la mine a trecut repede'', a mai declarat Mario.

Artistul ne-a povestit și despre importanța de a avea grijă de greutate, pentru că un număr de kilograme în plus poate aduce și alte probleme.

Trebuie să am grijă la greutate, asta contează. Dacă ai kilograme în plus, crește glicemia și tensiunea și este bine să te ferești'', a declarat cântărețul.

Marius Nicula, pe numele său real, a devenit cunoscut cu piesa California. A muncit de mic pentru a devenit artist celebru, astfel că își duce visul până la capăt și nu renunță la cariera muzicală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net