Revedere emoționantă între Dana Rogoz și „Magicianul” Marian Râlea. Cei doi au retrăit perioada din „Abracadabra”. VIDEO

Dana Rogoz s-a reîntâlnit cu „Magicianul” Marian Râlea, cel care i-a îndrumat pașii în televiziune la începutul anilor 1990, în emisiunea Abracadabra, care făcea furori pe micile ecrane. Cei doi au avut parte de o întâlnire emoționantă. 

Dana Rogoz și Marian Râlea
Dana Rogoz și Marian Râlea

Dana Rogoz și Marian Râlea au retrăit perioada din „Abracadabra”

Dana Rogoz și Marian Râlea s-au întâlnit după mai mult timp la radio, întrucât amândoi au primit invitație de la Național FM. Cu această ocazie, „Abramburica de la Abracadabra”, așa cum era cunoscută, a imortalizat momentul și a urcat imediat fotografia alături de Marian Râlea, pe rețelele de socializare. Au cântat cu bucurie o piesă intitulată „Eu pot, eu sunt magician”, iar acest lucru a reușit să le aducă zâmbetul pe buze celor doi vechi colaboratori și prieteni.

„279/366 Tocmai m-am văzut cu Magi, căci am fost amândoi invitați la radio, la Național FM. Am cântat și "Eu pot, eu sunt magician"! Dovada e în stories”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, în dreptul fotografiilor.

Dana Rogoz și Marian Râlea, întâlnire emoționantă / Foto: Instagram
Dana Rogoz și Marian Râlea, întâlnire emoționantă / Foto: Instagram

„Ați fost și veți rămâne magia din sufletul copiilor”

De asemenea, actrița a publicat și filmulețul în care cântă alături de cel care i-a fost coordonator în copilărie. Cei doi s-au amuzat copios și au stârnit o mulțime de reacții în rândul fanilor, care s-au întors în copilărie și și-au amintit de vremurile în care  „Abracadabra” ținea toate generațiile lipite de televizor. 

„Felicitări, mi-am adus aminte de copilărie când m-am uitat la emisiunea cu Magicianul și Abramburica” / „Nimic mai frumos, ce repede trece timpul! Respect necondiționat!”/ „Ce frumos! Cu drag îmi aduc aminte de Abracadabra și personajele minunate din emisiunea mea preferată! Vă mulțumesc, Dana Rogoz și Marian Râlea! Ați fost și veți rămâne „,magia” din sufletul copiilor!” / „Trăiască domnul Marian Râlea, în tinerețe și tu și stimabilul m-ați bucurat când eram mic. Of tu Abramburică”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea Danei Rogoz cu Marian Râlea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner vlad gherman png
IOnela Prodan și Anamaria Prodan
Banner Monica Bârlădeanu
kate winslet jpg
banner claudia patrascanu png
naomi campbell getty jpg
banner magdalena chihaia png
tort de nunta png
image
actualitate.net
image
actualitate.net