Rică Răducanu, pronostic în meciul de infarct România- Olanda, la EURO 2024: „Dacă facem un egal, să ne pupăm!”. Mesaj pentru Florin Niță, portarul-erou

#Exclusiv Click!

Rică Răducanu (78 de ani), fost portar al echipei de fotbal Rapid, dar și al Naționalei, urmărește cu sufletul la gură prestația României la EURO 2024. Cu ce scor crede că se va încheia meciul România-Olanda, din această seară, de la ora 19.00? În exclusivitate pentru Click!, el ne-a vorbit la superlativ și despre încurajatoarea noastră galerie, care l-a uns pe suflet: „Ați văzut ce mișto au cântat?”.

Cu ce scor crede Rică Răducanu că se va încheia meciul România-Olanda?

Rică Răducanu, marea glorie e echipei Rapid, mănâncă și acum fotbal pe pâine, urmărind cu emoție meciurile de la EURO 2024. Cu puțin timp înainte de duelul România-Olanda, din optimile de finală, meci care va avea loc, azi, de la ora 19.00, Rică Răducanu a dat un pronostic, oarecum optimist, având în vedere puternicul adversar din teren:

„După părerea mea, la EURO 2024, am ajuns destul de bine, de departe. Cred însă că interesele sunt mai mari pentru alte țări, nu cred că dorește cineva să ajungă România în marea finală. Dar, se pot întâmpla și minuni, eu am jucat, cândva, împotriva Olandei, cu Naționala, dar nu mai au echipa de atunci.

S-ar putea, cu o mobilizare bună a românilor, să facem o surpriză de proporții. Nu suntem ușor de bătut! În concluzie, dacă facem azi un egal cu Olanda, să ne pupăm! Așteptăm cu încredere scorul final!”, spune fostul sportiv, exclusiv pentru Click!

”Noi dominăm și cu suporterii, ce mișto cântă ai noștri, în galerie!”

Rică Răducanu s-a arătat impresionat și de ajutorul oferit tricolorilor lui Edi Iordănescu de către zecile de mii de suporteri români, prezenți în tribune:

„Păi, noi dominăm și cu suporterii, n-ați văzut ce mișto cântă ai noștri, în galerie, îmbrăcați în tricouri galbene? Mulți vin de departe, plătesc bilete. Galeria a ajutat foarte mult echipa noastră, fanii au umplut stadioanele la toate meciurile, și cu Ucraina și cu Belgia!”.

Ce spune despre Florin Niță, portarul-erou al echipei noastre de fotbal?

Rică Răducanu îl laudă și pe portarul Florin Niță, care a strălucit, în meciul România-Belgia: „Și portarul nostru este bun, de-a lungul vremii, au fost portari bunicel la Națională, și eu am fost și am apărat acolo, ai mari emoții în teren, căci și de tine depinde jocul. Se zice că, dacă portarul e slab, și echipa e slabă. Dacă iei un gol e nasol, știu și eu, pe pielea mea! Le doresc tuturor succes, voi urmări meciul de azi cu sufletul la gură. Hai, România!”, a mai menționat Rică Răducanu, exclusiv pentru Click!

EURO 2024 se desfășoară pe 10 stadioane din Germania,, în perioada 14 iunie-14 iulie. 

Solistul Kamara: „Va fi un meci foarte frumos!”

Kamara, solistul care joacă în echipa de fotbal a artiștilor, speră însă ca România să ajungă în marea finală, la EURO 2024: 

„Sper că România va câștiga diseară, cu scorul de 3-2, cu Olanda, va fi un meci foarte frumos, poate cel mai frumos, din optimi. România are o cotă mare, de 8, 8, avem șansa noastră!

Aș prefera apoi să jucăm cu Turcia, îmi place jocul lor, e un un stil ca al nostru, apoi, s-ar putea se să reîntâlnim cu Elveția, pe care am mai învins-o. Îmi plac toți jucătorii noștri, antrenorul Edi Iordănescu a reușit să facă o echipă foarte bună, se anunță un viitor fantastic pentru el, sper să egaleze și să depășească performanțele tatălui său. Galeria noastră este frumoasă, vie, cea mai frumoasă din acest campionat!”, a spus el, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
Banner Vlad Miriță
Banner Reghecampf Roland Gavrilă
Banner Ela Crăciun
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express  Foto Antena 1
banner Carmen Grebenisan png
banner reghecampf prodan skyjet png
Banner Elena Merișoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net