Rocsana Marcu a câștigat un concurs de pescuit în Maldive! Câți pești a prins într-o oră

Rocsana Marcu (42 de ani) face bani pe bandă rulantă din afacerile pe care le are în domeniul imobiliarelor, atât la Londra cât și în Dubai.

Și pentru că munca îi ocupă tot timpul, din când în când fosta prezentatoarea TV mai dă câte o fugă într-o vacanță exotică pentru a-și încărca bateriile și a se reîntoarce cu forțe proaspete să vândă case scumpe și luxoase.

Rocsana Marcu a plecat într-o superbă vacanță în Maldive, la doar 4 ore distanță cu avionul de Dubai, acolo unde pe lângă relaxare și stat la soare s-a gândit să facă ceva inedit, fiind mânată probabil de dorul de casă și de activitățile pe care le mai făcea în copilăria ei din România. A ieșit la pescuit în Maldive! Și a fost foarte norocoasă pentru că s-a văzut că a avut antrenament! A pescuit 7 pești într-o oră și a ieșit învingătoare la un concurs de pescuit!

„Nu urmez regulile! Eu le fac! (...) Îmi pare rău, dar am câștigat concursul de pescuit! M-am antrenat în Fulga-România în timpul copilăriei mele! 7 pești într-o oră, la 5.30 dimineață", a fost mesajul postat de Rocsana Marcu pe pagina ei de Instagram.

Vedeta se bucură din plin de viață și face doar ceea ce îi aduce fericire. În Maldive, Rocsana Marcu s-a plimbat și cu skyjet-ul, a gustat din preparatele exotice, a pozat provocator în costume de baie arătându-și încă o dată silueta și bustul voluptuos și a îmbinat utilul cu plăcutul reușind să vândă și acolo 3 proprietăți din Dubai. Având în vedere că treaba  merge în favoarea ei, artista o să își petreacă și sărbătorile undeva la cald și bine, alături de cele două fete adolescente ale ei, Maira și Indira.

Vine în țară cu afaceri

Chiar înainte cu două zile de Crăciun, Rocsana Marcu speră să dea lovitura și să mai facă ceva bănuți.

„Pe data de 23 decembrie vă aștept cu mare drag în București, unde voi veni cu cele mai bune prețuri, așa cum v-am obișnuit deja, de aici din Dubai, și cu o ofertă specială de Crăciun, apartamente gata mobilate și utilate special pentru voi...”, își anunță Rocsana Marcu venirea în țară în interes de afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net