Suferințele Rocsanei Marcu în Anglia! Nimeni nu mai știe nimic de ea de când a părăsit România

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rocsana Marcu (41 ani) o duce foarte bine de când s-a mutat în Anglia și a devenit agent imobiliar. Vedeta vinde case pe bandă rulantă și nu îi lipsește nimic. Nici de acasă! Și asta pentru că tatăl ei are grijă să nu ducă lipsă de nimic din România sau să aibă pofte care nu îi pot fi îndeplinite, așa că îi trimite mereu pachet din România.

Rocsana Marcu este un agent imobiliar de succes
Rocsana Marcu este un agent imobiliar de succes

Bineînțeles că Rocsana Marcu este extrem de încântată și așteaptă nerăbdătoare de fiecare dată pachetul de la părinți. Artista și prezentatoarea TV, actual agent imobiliar în Anglia, a mărturisit pentru Click! cum se întreține și ce surprize îi face tatăl ei de când locuiește la Londra.

Citește și: EXCLUSIV Rocsana Marcu vinde case la Londra. De ce a renunțat la România? «Își băteau joc de copiii noștri!»

Rocsana Marcu are succes în imobiliare, în Marea Britanie
Rocsana Marcu are succes în imobiliare, în Marea Britanie

Dieta de succes a Rocsanei Marcu!

„Nu am o dietă anume, în schimb îmi place foarte tare salata! Fac salată la greu! Știu că nu sună foarte bine, dar mie îmi place salata. Fac salată cu sos de rodii, îmi pun rodii la greu în salată, îmi pun semințe, îmi pun de toate. Salată, pepene, la fel, mănânc foarte mult pepene și mai mănânc, atunci când simt nevoia să mănânc, și carne.

Nu se întâmplă zilnic, că nu pot din cauza căldurii, nu prea pot vara oricum să  mănânc carne, dar mănânc curcan, îmi trimite tata mereu. Și atunci mănânc curcan,  îmi trimite pui congelați, carne de pui.

Apropo, mi-a trimis ouă din România! Nu s-a spart un ou, nu mi-a venit să cred și le-am mulțumit băieților de la firma de transport. Le-am zis, "Doamne, nu ați spart un ou de la tatăl meu! Să vă dea Dumnezeu sănătate!", i-am premiat pe băieții ăia.

I-am spus tatălui meu să nu îmi trimită ouă că este drumul lung și se strică și el a zis că nu, că a vorbit cu o firmă de transport care au niște locuri speciale în camion și lăzi frigorifice în care pun carnea și ouăle și i-am zis bine, treaba ta. Și să vezi ce mi-a trimis tatăl meu, o grămadă de pachete!”, a povestit Rocsana Marcu, entuziasmată pentru Click!

Vezi și: Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia alături de copii: «Vila și-a închiriat-o, ia bani frumoși pe ea!»

Rocsana Marcu a rămas la fel de sexy ca atunci când prezenta emisiuni la Antena Stars
Rocsana Marcu a rămas la fel de sexy ca atunci când prezenta emisiuni la Antena Stars

Rocsana Marcu suferă de dorul părinților!

Și pentru că are tot ce îi trebuie, se descurcă bine și treaba merge ca pe roate, Rocsana Marcu a recunoscut pentru Click! faptul că din țară îi lipsesc doar părinții.

„De când sunt în Anglia nu îmi lipsesc decât părinții, atât! Și bineînțeles că îmi lipsesc weekend-urile petrecute cu părinții mei la țară, pentru că mie îmi place foarte tare locul acela unde mergeam în copilăria mea și au prins drag și cele mici de casa noastră de la țară și tocmai de aceea primul lucru pe care îl fac când vin în România este să merg la tatăl meu la țară, la Fulga.

Iar altceva din țară nu îmi lipsește pentru că am foarte multe cunoștințe care vin aici în fiecare weekend. Nu îi mai suport pentru că mă scot peste tot, îi scot și eu peste tot, petrecem în permanență în weekenduri, ne simțim bine, ne distrăm dar sunt foarte obosită după aceea în timpul săptămânii.

Deci atât de mulți prieteni îmi vin aici din țară încât zici că sunt în România, pe cuvânt! Dar nu este rău pentru că în felul acesta nu mai simt dorul vizavi de prietenii mei pentru că ei sunt aici mereu. Cred că nu există lună să nu îmi vină prieteni sau persoanele apropiate să mă viziteze în Anglia.”, ne-a mai declarat Rocsana Marcu.

Sexy Rocsana și-a făcut prieteni la muncă
Sexy Rocsana și-a făcut prieteni la muncă

Rocsana Marcu: „Posibil să vină în țară, dar strict profesional”

Pentru că are un program destul de încărcat, Rocsana Marcu nu are deloc timp să vină mai des în țară. Însă atunci când are evenimente sau spectacole o face cu drag.

„S-ar putea să vin doar pentru  niște evenimente. nu este nimic sigur. Aș fi vrut să ajung, dar din păcate nu am cum în această perioadă pentru că sunt foarte prinsă cu jobul meu dar am fost invitată la o emisiune. Părea super interesant proiectul, nu am reușit să ajung, să vedem, poate în toamnă.

În această vară nu am timp, singurul motiv pentru care aș veni în țară sunt părinții mei, pentru că îți spun sincer că mi-e dor de ei, și doar dacă am treabă, în rest, nu vin. Și dacă am stabilite evenimente, spectacole. S-ar putea să am un eveniment în Craiova, la sfârșitul lunii august, dar până atunci, nimic concret. Eu nu am libere decât weekendurile aici.”,  a mai completat prezentatoarea TV.

Citește și: EXCLUSIV Ce notă a luat Rocsana Marcu la licență. Blonda de la Drept are două facultăți și un master în Terorism și Securitate

Rocsana Marccu a renunțat la celebritate, însă are o viață mai liniștită
Rocsana Marccu a renunțat la celebritate, însă are o viață mai liniștită

Organizează evenimente în Anglia

Pe lângă job-ul și venitul stabil pe care îl are în Anglia, Rocsana Marcu mai câștigă acolo și din organizarea spectacolelor și a evenimentelor, așa că nu duce lipsă de cântări nici în străinătate.

 „Da, mai cânt aici, merg mereu la petreceri unde sunt invitată, organizez evenimente, aduc  foarte mulți artiști din România să cânte aici  și nu numai din România, am și câțiva artiști internaționali cu care lucrez pentru că voi începe o colaborare și cu câteva cluburi celebre din centrul Londrei care sunt interesate să aducă artiști străini și de ce nu și artiști din România, vom vedea! Iar eu mai cânt și eu pe la nunți, pe la botezuri pe aici, petreceri, da!”, ne-a spus în încheiere Rocsana Marcu.

Iată și: EXCLUSIV Rocsana Marcu, declarații tranșante despre bărbații din viața ei. De ce s-a despărțit de ultimul iubit

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net