Sărbătoare în familia Andreei Bălan. Solista i-a rupt turta fetiței sale

Ultima actualizare:

    Aurelian Temișan,  Andreea Bălan,  Dora, Monica  Davidescu,  Ella și Clara
Aurelian Temișan, Andreea Bălan, Dora, Monica Davidescu, Ella și Clara

La prima aniversare a micuței Clara Maria, Andreea Bălan (35 ani) a chemat nașii de cununie și de botez, pe Aurelian Temișan (46 ani) și pe Monica Davidescu (46 ani), care i-au tăiat moțul finuței și i-au rupt turta, conform tradiției.

De la evenimentul de pe 4 martie a lipsit soțul artistei, actorul George Burcea (32 de ani), de care tocmai s-a despărțit. Solista vrea să arate că merge mai departe, chiar dacă trece printr-un divorț.

„O sărbătorim pe Clara și nașii i-au tăiat moțul. Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează”, a scris Andreea Bălan pe conturile sociale în dreptul unor imagini de la ceremonia din weekend, în care se află alături de fetițele ei, Ella Maya (3 ani și jumătate) și Clara Maria (1 an), dar și de nașii Aurelian Temișan și Monica Davidescu și de fetița lor, Dora (9 ani și jumătate).

Săptămâna trecută, Andreea a confirmat divorțul de actorul George Burcea și a ieșit la tv, unde a spus că el i-a mărturisit în față că nu are nici un sentiment pentru ea.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net