Saveta Bogdan, ╚Öoc c├ónd a v─âzut factura de gaze: ┬źStau cu cojocul pe mine┬╗

14 ianuarie 2022

Rom├ónii se confrunt─â ├«n aceast─â perioad─â cu o problem─â major─â: scumpirile la gaze ╚Öi la lumin─â. ╚śi vedetele au fost afectate de aceste noi m─âsuri, printre care Saveta Bogdan (75 de ani). ├Ändr─âgita c├ónt─ârea╚Ť─â de muzic─â popular─â a avut un ╚Öoc c├ónd a v─âzut factura la gaze.

image
Saveta Bogdan stă în casă cu haine groase din cauza frigului Foto: captură Antena Stars

Saveta Bogdan a dezv─âluit c─â trece printr-o perioad─â dificil─â. Artista de muzic─â popular─â s-a v─âzut nevoit─â s─â stea ├«mbr─âcat─â ├«n haie groase de iarn─â ├«n propria cas─â, pentru a nu mai pl─âti facturi uria╚Öe. Ea a dezv─âluit c─â s-a trezit cu o factur─â uria╚Ö─â de 800 de lei ╚Öi c─â nu i-a venit s─â cread─â c├ónd a v─âzut. 

Saveta Bogdan a spus c─â a b─âgat ├«n priz─â un calorifer electric pentru a se ├«nc─âlzi ╚Öi ├«ncearc─â s─â economiseasc─â ├«mbr─âc├óndu-se foarte gros, ├«n haine ├«n care ├«n mod normal ar ie╚Öi afar─â. 

"Mi-a venit 800 de lei. C─âldura nu este cum trebuie, iar eu am b─âgat ├«n priz─â un calorifer electric. ├Än baie e foarte frig de nu po╚Ťi s─â te speli. Mi-a venit 800 de lei, aici am 600 de lei, dar eu am fost plecat─â ╚Öi ├«n America. Am fost acolo, am f─âcut ├«n scris, a╚Ötept rezultatul", a m─ârturisit Saveta Bogdan la Antena Stars. 

Saveta Bogdan vrea s─â plece din ╚Ťar─â

stanga
dreapta
saveta 4 jpg
saveta bogdan facebook jpg
saveta bogdan 1 jpg
saveta bogdan 2 jpg
saveta hp jpg
saveta bogdan 3 jpg
saveta bogdan jpg

De asemenea, artista a dezv─âluit c─â vrea s─â plece din ╚Ťar─â, dup─â ce fiica ei i-a propus s─â se mute la ea. ├Än ultima perioad─â nu a mai avut spectacole, astfel c─â nu prea se mai descurc─â din punct de vedere financiar.

''Noi nu avem cântări, am avut de Sărbători, am avut de Crăciun și săptămâna trecută. În seara asta n-am nimic, dacă aveam era foarte bine. Fata mi-a zis că dacă n-oi avea că îmi trimite ea. Acum mai am banii pe care i-am luat de Revelion. Sunt vremuri destul de grele, sperăm să ne descurcăm cumva.'', a mai spus Saveta Bogdan.

Recent ╚Öi al╚Ťi arti╚Öti s-au pl├óns de facturile mult prea mari la gaze. Mihai Tr─âistariu s-a declarat revoltat dup─â ce a aflat c─â are de pl─âtit o facutr─â de peste 2.300 de ron. Artistul a m─ârturisit c─â are de g├ónd s─â fac─â economii drastice pentru

╚śi Oana Roman s-a pl├óns c─â i s-a dublat factura la gaze ├«n ultima perioad─â. Fiica fostului premier Petre Roman a m─ârturisit c─â are de pl─âtit ├«n jur de 1.500 de lei pe gaze. Vedeta a spus c─â are un contract nou ╚Öi nu a ┼čtiut exact ce urma s─â se ├«nt├ómple

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
fuego iubita2 png
cub delia png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png