Scandal monstru la un an de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La un an de la trecerea în nefiinţă a regretatului solist Petrică Mîţu Stoian, la vârsta de 61 de ani, colegii de breaslă au organizat un concert în memoria artistului de muzică populară, la Sala Palatului. Click! a aflat că acesta era cât pe ce să nu mai aibă loc, din cauza surorilor interpretului, care nu-şi doresc acest lucru.

image

Zilele trecute ne-a atras atenţia un afiş al unui spectacol ce va avea loc la Sala Palatului, mâine, 18 noiembrie, de la ora 19.00, „In memoriam Petrică Mîţu Stoian - «Toate cu drag le-am făcut» şi care va fi prezentat de Octavian Ursulescu. Printre invitaţi: Raoul, Steliana Sima, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Gelu Voicu, Emilia Ghinescu, Elisabeta Turcu sau Valentin Sanfira.

Citește și: Avocatul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave! Solistul știa de ce a ajuns la Urgențe: „Am greșit, știu de unde mi se trage”

Printre cei care vor urca pe scenă va fi şi băiatul de suflet al răposatului artist, Alin Gabriel Matei, şi ar fi trebuit să fie şi Constantin Enceanu, cel mai bun prieten al solistului.

Petrică Mîțu Stoian a murit la 6 noiembrie 2021,la vârsta de 61 de ani
Petrică Mîțu Stoian a murit la 6 noiembrie 2021,la vârsta de 61 de ani

Din păcate, solistul s-a retras din spectacol şi aceasta nu este singura problemă. Click! a aflat că era cât pe ce ca spectacolul să fie oprit de surorile interpretului, care nu şi-au dat acordul să i se folosească numele. Maria Tărchilă a fost implicată în mai multe scandaluri după moartea fratelui ei.

Sora Maria Tărchilă este împotriva concertului
Sora Maria Tărchilă este împotriva concertului

Am luat şi noi legătura cu organizatorul spectacolului, Anghel Stoian, care ne-a confirmat incidentul.

„Da, este adevărat că surorile lui nu şi-au dat acordul, probabil că vor bani mulţi. În loc să zică mulţumesc şi sărut mâna, că ele n-au lucrat cu el, eu l-am dus peste tot, pe litoral, în spectacole. Şi noi nu avem voie să-i folosim numele pe scenă şi trebuie să-i zicem doar Petre lui Petrică Mîţu Stoian. Au uitat că l-am ajutat de multe ori. Îmi pare rău că nu vine nici Constantin Enceanu şi am fost nevoiţi să-l înlocuim cu alţi artişti iubiţi de public pe care îi vedeţi pe afiş”, ne-a mărturisit acesta.

Constantin Enceanu s-a operat la picior

Contactat de Click!, Constantin Enceanu (58 de ani) ne-a explicat de ce a fost nevoit să renunţe la spectacol: „Acum sunt acasă, însă am fost în spital. Eu le-am spus organizatorilor când mi-au spus data că eu am programată o intervenţie chirurgicală la picior. Mi-am programat operaţia pe 1 noiembrie şi nu aveam cum să vin la acest spectacol pentru că domnul doctor mi-a spus să nu fac efort prea mult şi să stau în picioare. M-am operat şi acum mă refac, iar până la Revelion o să-mi reiau activitatea muzicală”.

Enceanu nu va putea participa la spectacolul dat în memoria amicului său
Enceanu nu va putea participa la spectacolul dat în memoria amicului său

Cât despre afiş, Enceanu ne-a povestit cum s-a întâmplat. „Am fost sunat de la tipografie să-mi spună că a ieşit frumos afişul. Şi eu nu ştiam despre ce afiş era vorba. Nu apucaseră să mă înlocuiască. Dar nu s-a procedat corect şi eu cu aşa oameni nu colaborez”, ne-a spus şi Constantin Enceanu.

A murit cu zile din cauza unei erori medicale

Interpretul de muzică populară a murit, pe 6 noiembrie 2021, la Spitalul Judeţean Reşiţa şocând întreaga opinie publică.

Regretatul cântăreţ de muzică populară Petrică Mîţu Stoian fusese diagnosticat cu cancer, iar în 2019 i-a fost extirpat un rinichi şi atunci a trecut şi prin chimioterapie.

În octombrie 2021, a făcut un CT şi a aflat că nu mai are tumoarea, dar şi că fusese infectat cu COVID. Pentru că se simţea destul de obosit şi respira dificil din cauza problemelor de la plămâni cu care s-a ales în urma COVID, Stoian s-a dus la o clinică privată unde a făcut o şedinţă de oxigenoterapie.

Alin, fiul de suflet al lui Mîțu Stoian
Alin, fiul de suflet al lui Mîțu Stoian

Se pare că a fost o decizie medicală greşită, pentru că în urma şedinţei respective artistul a intrat în comă. Primele concluzii în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian arată că interpretul de muzică populară ar fi murit din cauza unui vas de sânge care s-a spart şi a provocat o hemoragie la nivelul plămânului, au declarat surse medicale.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net