Avocatul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave! Solistul știa de ce a ajuns la Urgențe: „Am greșit, știu de unde mi se trage”

Regretatul solist Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în urmă cu patru luni, însă rezultatul anchetei morții sale este departe de un verdict. Avocatul care a preluat cazul solistului a făcut noi declarații pe marginea acestui subiect, acuzând părțile implicate!

Avocatul lui Petrică Mîțu Stoian, noi declarații despre dosarul morții solistului Foto: Captură Vide
Avocatul lui Petrică Mîțu Stoian, noi declarații despre dosarul morții solistului Foto: Captură Vide

Avocatul Carmen Obârșanu, care se ocupă de dosarul morții artistului Petrică Mîțu Stoian, a făcut mai multe acuzații grave, având în vedere că ancheta e departe de a fi finalizată, dând de înțeles că s-ar dori tărăgănarea întregului caz.

Ce spune avocatul Carmen Obârșanu despre dosarul morții lui Petrică Mîțu Stoian

Avocatul susține că i se interzice accesul la actele medico-legale. Totodată, aceasta i-a învinovățit și pe impresarul regretatului solist, Dorul Gusman, dar și pe fiica acestuia. 

Carmen Obârșanu a cerut, de asemenea, reaudierea medicilor de la clinica unde Petrică Mîțu Stoian a fost tratat în camera hiperbară. 

Mi-a dat ordonanță că pot să fac copie din dosar cu excepția actelor medico-legale. Acestea nu sunt nici acum finalizate pentru că s-au trimis la Timișoara pentru testul toxicologic și de acolo îmi tot zic că se îmbolnăvesc toți, pe rând, de Covid.

Săptămâna trecută s-a trimis rezultatul analizei la Caraș, la serviciul de medicină legală, bineînțeles că medicul de acolo a plecat în concediu… Că să facă raportul final trebuie să ceară puncte de vedere de la diverse instituțîi de învățământ superior, clinici, din țară.”, a declarat avocatul pentru Star Popular.

Carmen Obârșanu acuză clinica unde a fost tratat solistul, dar și medicii de la Urgențe

Carmen Obârșanu este de părere că se fac abuzuri în clinica respectivă, unde a fost tratat solistul, și că ar mai fi cazuri similare, care ar fi fost însă ascunse. Totodată, avocatul îi acuză de neglijență și pe medicii de la Urgențe, unde fusese transferat Petrică Mîțu Stoian, după ce a acuzat o stare de rău.

Am întrebat-o pe doctorița de la Urgențe: i-ați pus un stetoscop pe spate? Mi-a răspuns că nu, poate colega ei. M-am uitat pe declarație, nici colegă nu l-a consultat cu stetoscopul.”, a mai spus Carmen Obârșanu.

Se pare că artistului Petrică Mîțu Stoian nu trebuia să îi fie recomandat tratamentul la camera hiperbară, din cauza unei afecțiuni pulmonare de care suferea acesta. 

Petrică Mîțu Stoian avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară care punea sub semnul întrebării recomandarea unui tratament în camera hiperbară. Degeaba spun Gușman și fiica-sa, ei au o mare parte din vină! Mițu a avut Covid, cine l-a tratat? Fata lui Gușman! Gusman la câte spectacole l-a dus că să scoată bani, ia să vedem!”, a spus avocatul.

Avocatul Carmen Obârșanu, acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman

Carmen Obârșanu i-a adus acuzații și impresarului artistului, Doru Gușman, susținând că acesta l-ar fi dus pe Mîțu Stoian la concerte și petreceri, chiar dacă starea lui de sănătate nu era una bună.

Vă dați seama că și sora lui Mîțu e supărată. Maria a zis: fratele meu, în loc să fie protejat când era bolnav, era târât la petreceri să scoată bani. Ăsta (impresarul Doru Gușman n.r) și-a băgat toți banii în buzunar și l-a lăsat pe mâna celor de la clinică.”, a mai declarat Carmen Obârșanu, pentru sursa anterior menționată.

După ce a ajuns în stare gravă la Urgențe, Petrică Mîțu Stoian și-ar fi dat seama că tratamentul din camera hiberbară i-a făcut foarte rău și i-a agravat starea de sănătate. Avocatul a dezvăluit că ultimele cuvinte ale solistului au fost legate de tratament și de greșeala pe care a făcut-o urmându-l.

Mîțu și-a dat seama în ultimele minute de viață și i-a șoptit surorii: am greșit, nu mă mai certa și tu! Și-a dat seama că de acolo i se trage. A plecat pe lumea cealaltă știind de unde i se trage.”, a mai spus Carmen Obârșanu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net