Secretele lui Cristi Minculescu, solistul trupei Iris! Ce momente așteaptă cu cea mai mare nerăbdare și care sunt plăcerile lui vinovate!

#Exclusiv Click!

Cristi Minculescu (64 ani) este extrem de activ și plin de energie.  Trupa Iris  urcă pe scenă, pe 17 iunie, la Arenele Romane.

Cristi Minculescu, Valter&Boro își întâlnesc fanii la cea de-a treia ediție „Old Blacks Rock and More Festival” și vor face super show. Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera Oficial vor fi și ei acolo, așa că iubitorii muzicii bune sunt așteptați cu mic, cu mare, la Arenele Romane. Cu cine îi este drag să cânte lui Cristi Minculescu, ce face celebrul rocker atunci când nu este pe scenă, dar și care sunt plăcerile sale vinovate, sunt lucruri pe care îndrăgitul artist ni le-a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Click!

Cum ați primit propunerea de a participa la această nouă ediție a festivalului „Old Blacks”?

Pentru noi, nu este prima oară când participăm la festival, și tocmai de aceea, fiindcă știm ce atmosferă grozavă este, am fost extrem de entuziasmați. Abia așteptăm să ne aflăm din nou în fața publicului de la „Old Blacks” și suntem convinși că va fi din nou o experiență deosebită. 

Pregătiți noi surprize acum pentru fanii Iris la „Old Blacks Festival”?

Un element de noutate ar fi piesele pe care le-am lansat de la ultima noastră întâlnire. Apoi, fiecare reprezentație este unică și depinde de foarte multe elemente, unul dintre cele mai importante fiind energia fanilor. Surprize pregătim mereu, timp să avem, fiindcă de inspirație nu ducem lipsă.

Pe scenă se simte cel mai bine

Cum este rock-ul în zilele noastre? La fel de bun ca în trecut sau îi lipsește ceva?

Nu cred că îi lipsește ceva. La fel ca în cazul oricărui stil muzical și la fel ca în toate timpurile, există muzică rock de calitate și muzică rock sau formații care nu au ce căuta pe scenă. 

Problema bănuiesc că apare atunci când din diverse motive, acești artiști sau formații încă mai există, sunt promovați și oamenii respectivi nu se apucă de altceva, la care poate se pricep mai bine.

Cu cine vă este cel mai drag să cântați pe scenă?

 Împreună cu Valter și Boro, fără îndoială. Ne cunoaștem atât de bine și avem o conexiune atât de aparte, încât nu există altă opțiune pentru mine, asta este clar. Pentru noi totul decurge extrem de ușor, ne înțelegem din priviri. 

Dintre artiștii noi care sunt pe val, v-ar plăcea să  faceți un feat. cu cineva anume? Vă place o voce în mod special?

Da, sigur. Sunt foarte mulți artiști din noua generație care sunt extrem de talentați. Până acum am făcut featuring-uri cu toți artiștii alături de care am simțit că avem o conexiune și că împreună suntem un mix interesant. 

Sunt convins că vor mai fi și altele. Chiar acum discutăm despre o astfel de colaborare, dar prefer să o țin secret până când se va materializa, astfel încât să fie într-adevăr o surpriză pentru fanii noștri și nu numai. 

Ce îl relaxează cel mai tare pe solistul legendarei trupei Iris

Sunteți una din cele mai mari voci ale muzicii rock-ului românesc. Până acum nu v-a egalat nimeni. Mizați pe cineva anume, care vine tare din spate, care ar putea să ajungă la nivelul dumneavoastră?

În primul rând mulțumesc pentru complimente. Cum am spus și înainte, sunt foarte mulți artiști tineri talentați și determinați. Important este să rămână modești, ancorați în realitate, pasionați de ceea ce fac și atunci rezultatele nu vor întârzia să apară. Mie nu trebuie să-mi calce nimeni pe urme și nici să mă ia neapărat ca pe un exemplu. Trebuie să-și găsească individualitatea, ceea ce îi face pe ei deosebiți și să o exploateze. 

Când nu sunteți pe scenă și la concerte cum vă place să vă petreceți timpul liber?

Nu sunt o persoană mondenă. Nu am fost niciodată. Prefer ca puținul timp pe care îl am la dispoziție să îl petrec acasă. Mă uit la filme, documentare, ascult muzică, citesc foarte mult. Bineînțeles că nu pierd niciun meci de fotbal.

Cel mai mult îmi iau, însă, energia de la Lara, nepoțica mea  O vizitez cât de des pot, ne jucăm împreună. Chiar sunt momentele pe care le aștept cu cea mai mare nerăbdare. 

Nu face excese și ascultă de medici

Aveți câteva plăceri vinovate? Care sunt acelea?

Am, ca toată lumea, de altfel. De-a lungul anilor s-au mai schimbat, am înlocuit unele cu altele, dar acum mă rezum la dulciuri și cartofi prăjiți. Eu zic că este destul de rezonabil.

V-a bătut vreodată gândul să vă retrageți de pe scenă la un moment dat, din cauza problemelor de sănătate?

Nu, niciodată. Scena este locul unde eu mă simt cel mai bine, de unde îmi iau energia și mă vindec în mod miraculos de orice ar putea fi rău. Chiar zilele trecute am avut un concert la „Hard Rock Cafe” și eram puțin răcit, iar în momentul în care am început show-ul nu am mai avut nimic, eram ca nou, perfect. Publicul îmi dă o energie fantastică, mă transpun și uit de toate problemele sau de faptul că mă simt rău.

Cum vă simțiți acum? Sunteți nevoit să țineți un anumit regim de viață sau diete, pentru că totul să fie sub control? Aveți anumite tabieturi?

Nu, deloc. Nu am nicio restricție, dar cu toate astea sunt foarte atent la ceea ce mănânc și nu fac excese de niciun fel. Apoi, merg mereu la toate controalele care îmi sunt stabilite de medici și ascult în totalitate recomandările lor.

Ca tabieturi...nu prea am. Poate înainte de concert. Nu obișnuiesc să mănânc chiar înainte de concert, beau multe ceaiuri și încerc să petrec mai mult timp cu mine, în liniște, să pot intra în starea necesară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net