Secretele Nicoletei Nucă. Cum se menține într-o formă de invidiat și de ce nu vrea să se transforme într-un adevărat antrenor de fitness

#Exclusiv Click!

Nicoleta Nucă (30 de ani) este o împătimită a sportului și a alimentației sănătoase.

Artista nu ține detox, pentru că nu este de acord cu el și, deși ar putea să fie lejer antrenoare de fitness și nutriție, pentru că este la curent cu toate noutățile în domeniu și știe exact cu ce se mănâncă, ne-a povestit pentru Click! de ce nu vrea să facă acest lucru.

„A fost o vară relaxantă, drăguță, chiar mi-a plăcut! Sunt foarte bine în momentul de față, din toate punctele de vedere!", ne asigură Nicoleta Nucă, artista fiind deja implicată si într-o nouă relație sentimentală despre care nu își dorește să ofere, cel puțin deocamdată, mai multe detalii.

„Nu sunt pentru detoxuri cu sucuri, înfometări și post negru!"

Cum se menține în formă Nicoleta Nucă? Nimic mai simplu. Mâncarea sănătoasă și sportul, în general viața echilibrată, au ajutat-o să ajungă din nou la măsura XS la haine, iar artista este extrem de încântată de acest lucru.

„Eu sunt împotriva detoxurilor pentru că ele, la bază, sunt un mit. Corpul nostru este gândit el, de la Dumnezeu, astfel încât să își facă el  toate detoxurile necesare. Putem să îl ajutăm printr-un schimb de diete, din când din când, ca să dăm voie organismului să se refacă. Nu sunt pentru detoxuri cu sucuri, înfometări și post negru!", ne asigură Nicoleta Nucă pentru, care sportul este chiar esențial și primordial.

„Eu fac sport și vara, nu sunt genul care să facă pauze. Pentru mine sportul și dieta reprezintă un stil de viață de ani buni. Merg de 4-5 ori pe săptămână la sală sau de 2-3 ori, în funcție de timpul meu. Nu mă las de sală și de sport. Mănânc așa cum am mâncat mereu, pentru că mereu am avut o alimentație bogată în fructe și legume, proteine și carbohidrați complecși.

Din când în când îmi mai permit și câte un „cheet meal" ca să îmi fac poftele", mărturisește cântăreața.

De asemenea, recunoaște că din când în când își mai face poftele, chiar dacă e nevoie să mai trișeze din punct de vedere culinar cu câte un dulce sau un fast food.

 „La câte cunoștințe am tot acumulat de-a lungul anilor, probabil aș putea liniștită să devin antrenoare și nutriționist, dar sunt perfecționistă și nu aș face niciodată treaba asta doar pentru că ar da bine.

Mie îmi place să vin cu niște dovezi clare, pe hârtie, să ai, poate, o facultate terminată, în sensul ăsta, sau niște studii care să susțină ceea ce vorbesc", a mai ținut să puncteze artista Nicoleta Nucă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lora si ionut ghenu jpg
oana ionita 1 webp
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
mihai albu logo webp
banner Viva
pepe
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net