Care este secretul relației Elenei Gheorghe cu soțul ei, Cornel

Elena Gheorghe (36 ani) formează alături de soțul ei, Cornel Ene, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizz. Cum se înțeleg și care este secretul relației lor am aflat chiar de la binecunoscută artistă. Ea ne-a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, că cele mai aprige certuri dintre ea și soțul ei sunt acelea din motive muzicale.

cub elena gheorghe png

„Cred că cel mai important este că noi comunicăm foarte bine și discutăm. Noi când suntem în vacanță zici că suntem în luna de miere, când vine vorba de muzică ne mai ciondănim!”, a mărturisit Elena Gheorghe pentru Click!

Citește și: Elena Gheorghe își deschide sufletul. De ce tatăl ei vine rar la concertele sale 

Și pentru că a venit vorba de vacanță, deși are un program destul de încărcat acum pentru că evenimentele și concertele „curg” pe bandă rulantă, Elena Gheorghe abia așteaptă să plece cu cei mici în concediu pentru că și ei sunt nerăbdători.

„Avem zilnic evenimente și este destul de greu din punctul de vedere al efortului fizic. Îmi doresc o vacanță cu familia, la începutul lunii iulie, în Turcia, pentru că acolo și ei și noi suntem fericiți și liniștiți. Copiii sunt nerăbdători să mergem în vacanță, mai ales că și ei sunt mai liberi și au mai mult timp de joacă”, mai spus artista.

Elena Gheorghe își dorește să mai slăbească

Deși arată impecabil, Elena tot își dorește să dea jos câteva kilograme pentru a ajunge la greutatea pe care și-a propus-o.

Vezi și: Surorile Gheorghe, apariție de Hollywood, alături de mama lor 

 „Încerc să mă mențin în formă! Îmi doresc să mai dau jos două kilograme, eu mă simt perfect undeva la 49-50 de kilograme, dar având în vedere ce urmează zilele viitoare și cât de aglomerați o să fim cu concertele, sigur că o să fie ușor să scap de ele”, ne-a mai mărturisit Elena Gheorghe.

Care e cel mai bun sfat pe care Elena Gheorghe l-a primit de la mama ei

Nu doar ea are o familie frumoasă ci a și crescut într-una! Mama Elenei Gheorghe, interpreta de muzică populară Mărioara Man Gheorghe, și-a învățat fiica să acționeze atunci când trebuie și cum trebuie și acest lucru i-a prins foarte bine carismaticei artiste.

„De la mama am învățat să tac, când este cazul să tac. Cu trecerea timpului mi-am dat seama că pot să fac asta mai ușor. Acum sunt puțin mai diplomată, mai calculată, aștept momentul. Cred că peste 10 ani voi fi cum trebuie!", ne-a declarat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe și soțul ei sunt împreună de mai bine de 15 ani și trăiesc o poveste de dragoste adevărată. Cuplul are împreună doi copii frumoși, un băiețel și o fetiță.

Elena Gheorghe și Cornel Ene sunt împreună din 2005, lucrează și cântă împreună, se completează și au o familie frumoasă, în care totul se bazează pe respect și încredere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net