Serialul apreciat în care va putea fi urmărit Romică Țociu: „Am primit cu mare bucurie vestea”

Romică Țociu face parte din rândul artiștilor care s-au făcut remarcați de-a lungul timpului prin nenumăratele apariții pe care le-a avut. În ciuda vârstei, actorul dedică tot timpul carierei sale și încântat acceptă roluri în alte producții, precum cea de acum. 

Romică Țociu joacă într-un nou serial de comedie / foto: Social media
Romică Țociu joacă într-un nou serial de comedie / foto: Social media

Romică Țociu este „noua-vedetă” a producției „Bravo, tată!”, serial difuzat pe Antena 1 în fiecare duminică, de la 20:00. El joacă rolul unui familist convins, alături de mai multe nume cunsocute din industria cinematografică din România. 

Rolul meu este unul de tată și bunic 

Emoționat pentru noul său proiect, Romică Țociu nu s-a ferit să-și deschidă inimile în fața celor de acasă și să dezvăluie sentimentele prin care a trecut. Află din cele ce urmează ce a avut de declarat acesta. 

„Am primit cu mare bucurie vestea că mă voi alătura distribuției serialului Bravo, tată!, pentru că de mult timp mă gândeam că mi-ar plăcea să joc într-un serial de comedie. Rolul meu este unul de tată și bunic, așa că nu mi-a trebuit prea mult timp să mă pregătesc, pentru că, și în viața reală, am copii și nepoți”, declară actorul, potrivit Antena 1

Romică a vorbit despre experiențele întâlnite pe platourile de filmare 

Actorul și-a continuat destăinuirile și mărturisește cum este pentru el experiența de a juca în filmul „Bravo, tată!”. 

 „M-am bucurat că am găsit în distribuție foarte mulți prieteni, iar aici vorbesc despre Liviu, despre Natanticu, despre Fodor, joc alături și de Ana Odagiu, cu care, la fel, am o relație extraordinară. În momentul în care am citit textul, mi s-a părut interesant; rolul meu fiind acela de familist convins, iar în familiile celor doi copii ai mei din serial e un dezastru total. Ce să mai, suntem o gașcă foarte mișto, iar rolul meu va crește exponențial cu fiecare episod și le mulțumesc celor care s-au gândit la mine. Și, ca să înglobez toată cariera mea, spun doar atât: comedia continuă!”, povestește Romică Țociu despre rolul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net