Și-a lansat palinca de colecție! Cu cât vinde Helmut Duckadam o sticlă

#Exclusiv Click!

Fostul portar al Stelei, Helmut Duckadam (64 de ani), a avut parte azi de o zi importantă:  și-a lansat palinca de colecție, între prieteni, la Hanul lui Manuc. “Eroul de la Sevilla” are acum un motiv în plus de bucurie și de sărbătorit cu prietenii!

Și chiar ne-a mărturisit că i-ar face plăcere să o invite pe cântăreața Delia, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, la un pahar de palincă de caise, să o cinstească cu băutura lui. Pentru că băutura este premium, prețul acesteia este pe măsură: 100 de euro sticla.

Cum ați primit propunerea să lansați această băutură?

De fapt, am primit-o foarte bine! Un prieten m-a întrebat: „Te-ar interesa o colaborare cu o palincă, un brand foarte cunoscut în România?”. Sigur că da! Și atunci am reușit să vorbim prin telefon. Domnul Zetea a fost la mine acasă, mi-a explicat cum se face toată palinca, distileria și am avut ocazia după aceea să merg la socrii, care stau aproape de Satu Mare, și i-am făcut și dânsului o vizită. Acolo s-au pus practic bazele acestei colaborări. Cum am spus și la conferința de presă, nu e o chestiune neapărat economică pentru mine. Vreau să las ceva în urmă, ca și evenimentul de la Sevilla din ’86, și această palincă de caise, care are pe ea și brandul meu, să rămână ceva. Asta a fost ideea de început!

Palincă de caise! Am înțeles că sticla va costa, practic, 100 de euro, un preț promoțional!

Eu astăzi am aflat prețul, nici nu îl știam! Este cum am spus, un brand premium. Nu toată lumea își poate permite, dar cei care vor ceva fin, e de colecție. Și eu când plecam în străinătate, dacă vroiam să luăm ceva bun, cumpăram din free shop, dădeam 100 sau 100 și ceva de euro pe o sticlă. Sigur, nu o bei ca pe apă! O bei cu măsură!

Ați spus că și dumneavoastră obișnuiți să beți seara câte un păhărel, că vă liniștește și dormiți apoi mai bine!

Da! Noi, și soția,  seara mai obișnuim să bem un pahar de vin, ne place, în limita bunului simt și cât îi pică bine omului. Noi nu facem acum reclamă la băutură, pentru ca lumea să se apuce să bea! Nu! Fiecare cât îi  permite organismul și se simte el bine, un pahar nu strică niciodată!

Cu cine ați vrea să împărtășiți și să beți un pahar de palincă de-a dumneavoastră, la o masă, dintre colegii fotbaliști sau prieteni?

O parte dintre colegii mei au fost! Sigur, întotdeauna mi-am dorit, dar acum mai mult ca niciodată, mai ales că am și eu sticla mea de palincă, aș bea un pahar de palincă cu Delia, pe care o cunosc. Îl cunosc și pe soțul ei și poate că voi avea vreodată ocazia să bem o palincă împreună! 

Foarte tare! Cum vă susține soția în proiectele dumneavoastră profesionale și nu numai? Este și azi aici, lângă dumneavoastră!

Ea mă susține în tot ceea ce fac! Încerc și eu să o susțin pe ea! Avem o căsnicie extraordinară, de 16 ani, sunt mândru! Și am mai avut o căsnicie înainte, de 27 de ani, cu Ildiko. Am avut soții fantastice, care m-au susținut în tot ceea ce am făcut și le mulțumesc pentru acest lucru!

Cum sunteți dumneavoastră ca tată?

Eu cred că ok! Acum sunt și tată și bunic. Poate e și altă înțelepciune! Sigur că la început, cu copiii mei din prima căsnicie poate că eram mai dur, acum, cu vârsta, sunt puțin mai maleabil, mai tolerant, dar am o fetiță cuminte și acesta este lucrul cel mai important.

Adrian Mutu și-a lansat propriul vin în 2008!

„Briliantul” Adrian Mutu și-a lansat și el propriul vin, în 2008, dând numărul de pe tricoul sau celor trei sortimente din podgoriile Toscanei. 

„Il 10 di Mutu” se numește vinul lui Adrian Mutu și are trei sortimente: alb, roșu și rose, este comercializat în Italia, iar prețul unei sticle este între 10 și 14 euro, găsindu-se în restaurante și hoteluri. Se pare că afacerea cu vinuri i-a mers ca pe roate lui Adrian Mutu, el chiar gândindu-se la un moment dat să se extindă mai mult și să comercializeze vinul și în România.

Nadia Comăneci nu a avut succes cu păpușa, dar se vinde cu 1300 lei pe OLX!

A făcut istorie în gimnastică, iar după notele de 10 obținute la concursul de la Montreal și după evoluția senzațională din ’76, i s-a propus prima dată realizarea unei păpuși care să îi poarte numele, Nadia Comăneci. Păpușa Nadia a fost fabricată și lansată după JO de la Montreal, în intervalul 1977-1979 și lansarea ei a fost învăluită într-un mister total. Nu s-a făcut mare tam tam la apariția ei, deși Nadia Comăneci beneficia de o popularitate imensă la vremea respectivă. Într-un anunț recent de pe OLX, postat pe 4 septembrie 2022, Click! a găsit o oferta de „nerefuzat” pentru Păpușa Nadia Comăneci din anii ’70 la prețul de „doar” 1300 lei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net